Bļugera pārstāvētā "Penguins" piedzīvo zaudējumu pret "Red Wings"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās spēle starp latviešu hokejista Teodora Bļugera pārstāvēto Pitsburgas "Penguins" un Detroitas "Red Wings" vienībām. Pārliecinošu uzvaru šajā spēlē izcīnīja Detroitas hokejisti, kuri sakāva Pitsburgu ar 4:1 (1:1; 1:0; 2:0). 

Spēles rezultātu pirmā perioda vidū atklāja Detroitas hokejists Tailers Bertuci, kurš pārspēja Pitsburgas vārtsargu Mareju. Pirmā perioda izskaņā "Penguins" hokejistiem gan izdevās panākt neizšķirtu, kad precīzs raidījums padevās Filam Keselam. 

Otrajā periodā scenārijs bija līdzīgs - spēles vidusdaļā ar precīzu metienu atkal izcēlās Bertuci, kuram tas bija jau otrais vārtu guvums spēlē. Pitsburgas hokejisti centās atspēlēt vienu vārtu deficītu, taču viņiem tas neizdevās. Otrais periods noslēdzās ar rezultātu 2:1 "Red Wings" hokejistu labā. 

Spēles izšķirošajā periodā noteikumus laukumā jau diktēja mājinieki, kas pateicoties diviem Entonija Mantas vārtu guvumiem nodrošināja sev pārliecinošu uzvaru ar 4:1. Jāpiemin, ka Bertuci šajā spēlē izcēlās ar 3 (2+1) punktiem.

Latviešu hokejists Teodors Bļugers laukumā pavadīja 9 minūtes un 28 sekundes, kuru laikā izpildīja divus metiens pa pretinieku vārtiem, kā arī nopelnīja divu minūšu noraidījumu. 

Jāpiemin, ka "Penguins" hokejisti izdarīja krietni vairāk metienus pa pretinieku vārtiem - 39 pret 26, taču teicami vārtos darbojās Detroitas vārtu vīrs Hovards. 

24 gadus vecais Bļugers savā debijas sezonā NHL aizvadījis 25 spēles, kuru laikā sakrājis 10 punktus (6+4).  

Tikmēr Zemgus Girgenosna pārstāvētā Bufalo "Sabres" savā laukumā ar rezultātu 2:3 atzina Nešvilas "Predators" pārākumu, bet Girgensons šajā cīņā nepiedalījās. Bufalo vienība ir zaudējusi jau astoņās spēlēs pēc kārtas un pēc diviem mačiem noslēgs šo sezonu.

Girgensons šajā sezonā 70 spēlēs guvis četrus vārtus un veicis 13 rezultatīvas piespēles.

"Penguins" komanda aizvadītajās 80 spēlēs pratusi izcīnīt 43 uzvaras, kas komandai dod 97 punktus un sesto vietu Rietumu konferencē. Savukārt Detroitas vienība ar 74 punktiem ieņem 13. vietu rietumos. 

"Sabres" ar 72 punktiem 80 spēlēs atrodas Austrumu konferences 14. vietā, kamēr "Predators" ar 96 punktiem 80 cīņās ir ceturtā Rietumos. Nākamā cīņa Bufalo vienībai paredzēta ceturtdien, kad tiks uzņemta latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu