Neimars šodien atsāks treniņus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: AFP/SCANPIX

Brazīliešu futbola superzvaigzne Neimars no Francijas flagmaņa Parīzes "Saint-Germain" (PSG) trešdien atsāks treniņus pēc savainojuma izārstēšanas.

Neimars nav spēlējis kopš 23.janvāra Francijas kausa mača, kad atsvaidzināja pēdas traumu, turklāt PSG galvenais treneris Tomass Tuhels marta izskaņā izteicās, ka brazīlietis tuvākajā laikā laukumā neatgriezīšoties.

Savukārt otrdienas vakarā PSG klubs paziņoja, ka 27 gadus vecā uzbrucēja atveseļošanās rit labi un trešdien viņš atsāks trenēties, bet pilnīga veselības pārbaude tiks veikta divu nedēļu laikā.

Iepriekš PSG cerēja, ka Neimars atgriezīsies laukumā uz UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālu, tomēr Parīzes klubs nespēja pārvarēt astotdaļfināla barjeru, jo dramatiskā cīņā piekāpās Anglijas komandai Mančestras "United".

Iespējams, Neimara atveseļošanās procesā par mērķi tiks uzstādīts 27.aprīļa Francijas kausa fināls, tomēr PSG vispirms trešdien pusfinālā ir jāuzvar "Nantes" vienība.

Neimars PSG vienību pārstāv otro sezonu, bet pirms tam viņš spēlēja Spānijas grandā "Barcelona". Šosezon viņš visu turnīru ietvaros ir guvis 20 vārtus 23 mačos.

PSG ir pārliecinoša Francijas čempionāta līdere un tuvākajā laikā var nodrošināt kārtējo titulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu