Radulovs ar 2+2 ieved "Stars" vienību Stenlija kausa izcīņā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aleksandrs Radulovs
Aleksandrs Radulovs Foto: AFP/SCANPIX

Krievu uzbrucējs Aleksandrs Radulovs otrdien iemeta divus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles, kas sekmēja viņa pārstāvētās Dalasas "Stars" komandas iekļūšanu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā.

"Stars" otrdien savā laukumā ar rezultātu 6:2 (2:0, 2:2, 2:0) apspēlēja Filadelfijas "Flyers", pirmo reizi kopš 2016.gada garantējot vietu Stenlija kausā.

Mājinieku vārtsargs Antons Hudobins šajā mačā atvairīja 32 metienus, kamēr ar 1+1 atzīmējās Džeisons Dikinsons un Esa Lindels.

Tikmēr Radulovs šosezon iemetis 29 vārtus, kas ir par diviem vairāk nekā viņa iepriekšējais NHL rekords. Viņš vārtsargus pārspējis jau četrās cīņās pēc kārtas.

"Man pirms tam bija sērija, kurā nespēju gūt vārtus. Tās bija kādas 10-11 spēles, un biju diezgan sarūgtināts. Nedrīkstu pieļaut, ka tā ar mani notiek, tāpēc ir jāturpina smagi strādāt," neslēpa Radulovs.

Citā otrdienas spēlē negaidītu zaudējumu piedzīvoja NHL līdere Tampabejas "Lightning", kas izbraukumā ar 2:4 (1:1, 1:1, 0:2) atzina Monreālas "Canadiens" pārākumu.

"Canadiens" saasinājusi cīņu par pēdējo Stenlija kausa ceļazīmi Austrumu konferencē. Divas kārtas pirms regulārā čempionāta beigām Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētajai Pitsburgas "Penguins" ir 97 punkti, 95 punktus iekrājusi Karolīnas "Hurricanes", bet pa 94 punktiem ir Kolumbusas "Blue Jackets" un "Canadiens" vienībām. Pirmās trīs no šīm vienībām atrodas izslēgšanas turnīra zonā.

Savukārt "Blue Jackets" vienība otrdien savā laukumā ar 2:6 (0:2, 0:2, 2:2) piekāpās Bostonas "Bruins".

Uzvara nn "Canadiens" zaudējums pamatlaikā mājiniekiem būtu ļāvis nodrošināt vietu Stenlija kausa izcīņā.

"Mums būs vēl viena iespēja nākamajā spēlē," teica "Blue Jackets" kapteinis Niks Folinjo. "Protams, šis zaudējums sarūgtina, tomēr mēs nedrīkstam par to pārāk daudz pārdzīvot. Tagad tā jau ir pagātne."

Kā zināms, "Blue Jackets" ir noslēgusi līgumu ar Latvijas izlases pirmo vārtsargu Elvi Merzļikinu, tomēr viņa debija NHL jau šosezon ir maz ticama.

Citviet jau devīto zaudējumu pēdējo desmit maču laikā piedzīvoja Rietumu konferences vicelīdere Sanhosē "Sharks", kas izbraukumā ar 2:4 (2:1, 0:0, 0:3) piekāpās Vankūveras "Canucks" hokejistiem.

"Canucks" vienībai šī bija trešā uzvara pēc kārtas, tomēr tā vairs nepretendē uz dalību Stenlija kausa izcīņā.

Bļugera pārstāvētā "Penguins" otrdien izbraukumā ar rezultātu 1:4 (1:1, 0:1, 0:2) piekāpās Detroitas "Red Wings", vēl negarantējot vietu Stenlija kausa izcīņā.

Tikmēr Bufalo "Sabres" otrdien savā laukumā ar rezultātu 2:3 (1:1, 1:1, 0:1) atzina Nešvilas "Predators" pārākumu, bet uzbrucējs Zemgus Girgensons šajā cīņā nepiedalījās.

Bufalo vienība ir zaudējusi jau astoņās spēlēs pēc kārtas un pēc diviem mačiem noslēgs šo sezonu.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 124 punktiem 80 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", bet tai ar 105 punktiem 80 dueļos seko Bostonas "Bruins".

Savukārt sestā ar 97 punktiem 80 spēlēs ir Pitsburgas "Penguins", bet astoto pozīciju ar 94 punktiem 80 dueļos ieņem Kolumbusas "Blue Jackets".

Vēl 14.vietā ar 72 punktiem 80 cīņās ir Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 62 punktiem 79 mačos ir Otavas "Senators", ko pārstāv uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 107 punktiem 80 mačos atrodas Kalgari "Flames", kas par desmit punktiem apsteidz Sanhosē "Sharks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu