Dikeulaka gūst 21 punktu Polijas čempionāta ceturtdaļfināla mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Elīna Dikeulaka
Elīna Dikeulaka Foto: FIBA.com

Latvijas sieviešu basketbola izlases saspēles vadītāja Elīna Dikeulaka trešdien guva 21 punktu Polijas augstākās līgas izslēgšanas turnīra ceturtdaļfināla otrajā spēlē, palīdzot Vroclavas "Šlenza" komandai izcīnīt uzvaru.

"Šlenza" izbraukumā ar rezultātu 66:58 (15:24, 19:7, 18:17, 14:10) pārspēja Bidgoščas "Artego", sērijā līdz trim uzvarām panākot 2-0.

Dikeulaka šajā mačā laukumā pavadīja 24 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā iemeta četrus no sešiem divpunktu metieniem, trīs no sešiem tālmetieniem un četrus no sešiem soda metieniem.

Tāpat viņa izcīnīja četras atlēkušās bumbas, veica četras rezultatīvas piespēles, iekrāja četras kļūdas, vienu reizi kļūdījās, divas reizes pārkāpa noteikumus un izprovocēja četras piezīmes, tikdama pie 19 efektivitātes koeficienta punktiem.

Latviete bija rezultatīvākā spēlētāja komandā.

Sērijas trešā spēle notiks sestdien Vroclavā.

"Šlenza" ar 16 uzvarām 24 spēlēs Polijas čempionāta kopvērtējuma tabulā ieņēma sesto vietu, kamēr "Artego" ar 18 panākumiem bija trešā.

Šajā vienībā Dikeulaka noslēdza arī iepriekšējo sezonu, palīdzot Vroclavas basketbolistēm izcīnīt Polijas čempionāta bronzas medaļas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu