Dairis Bertāns izceļas ar precīziem tālmetieniem NBA mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dairis Bertāns
Dairis Bertāns Foto: www.nba.com/pelicans

Dairis Bertāns trešdien izcēlās ar diviem precīziem tālmetieniem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā.

Bertāna pārstāvētā Ņūorleānas "Pelicans" komanda savā laukumā ar 109:115 (21:24, 34:35, 23:24, 31:32) piekāpās Šarlotas "Hornets".

Mājinieku rindās Bertāns laukumā pavadīja 17 minūtes, kuru laikā viņš guva 6 punktus (0/1 divpunktu metienos un 2/4 tālmetienos).

Latvijas basketbolista kontā arī 2 rezultatīvas piespēles un 1 izcīnīta atlēkusī bumba. Kamēr laukumā atradās Bertāns, pretinieki iemeta par 10 punktiem vairāk nekā "Pelicans".

Laukuma saimniekiem ar 34 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Džūliuss Rendls, bet pa 17 punktiem guva Aiens Klārks un Stenlijs Džonsons.

"Hornets" rindās 32 punktus guva Kemba Volkers, bet 21 punkts bija Frenkam Kaminskim.

Bertāns pirmo reizi laukumā devās pirmās ceturtdaļas pēdējās minūtēs, taču ar pirmo piegājienu viņam neizdevās iekarot grozu. Spēles pirmajā pusē bieži mainījās vadībā, bet pārtraukumā ar četru punktu pārsvaru devās viesi (59:55).

Otro reizi spēlē Bertāns iesaistījās trešās ceturtdaļas beigās, ceturtās ceturtdaļas trešajā minūtē iemetot tālmetienu (82:85). Trīs minūtes vēlāk viņš realizēja savu otro "trejaci" spēlē un izvirzīja "Pelicans" komandu vadībā - 91:88.

Latvijas basketbolists izcēlās arī ar rezultatīvām piespēlēm, bet divarpus minūtes pirms pamatlaika beigām viņš tika nomainīts. Ņūorleānas basketbolisti, Bertānam atrodoties uz rezervistu soliņa, nespēja atgūt vadību un piekāpās ar rezultātu 109:115.

"Pelicans" ar 32 uzvarām 79 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ir 12.vietā, kamēr "Hornets" ar 36 panākumiem 78 mačos ir desmitā Austrumos.

Nākamo spēli "Pelicans" aizvadīs piektdien, kad viesosies pie Fīniksas Suns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu