Uldriķim teicama iespēja gūt vārtus Šveices čempionāta mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Uldriķis
Roberts Uldriķis Foto: fc-sion.ch/Georgios Kefalas(KEYSTONE)

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Roberts Uldriķis ceturtdien neizmantoja teicamu iespēju gūt vārtus Šveices čempionāta mačā.

Tikmēr latvieša pārstāvētā "Sion" savā laukumā ar 2:1 (2:1) pieveica "Thun" futbolistus, ielaužoties kopvērtējuma pirmajā četriniekā,

Uldriķis maču sāka "Sion" starta vienpadsmitniekā, bet palika bez gūtiem vārtiem. Tiesa, viņam 39.minūtē pie vārtiem bija lieliska iespēja panākt 3:0, tomēr latvietis nespēja gūt vārtus.

Pirms tam abus vārtus mājinieku labā bija guvis Ermirs Lenjani. Īsi pēc Uldriķa neizmantotās iespējas "Thun" vienus vārtus atguva, bet pēc tam rezultāts vairs nemainījās.

Spēles 68.minūtē latviešu uzbrucējs tika nomainīts.

Trešdien Uldriķim apritēja 21 gads.

Latvietis šosezon Šveices čempionātā guvis trīs vārtus, lai gan vieni no tiem bija mačā, kas līdzjutēju dēļ nemaz netika pabeigts.

Šveices superlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 26 spēlēs iekrātiem 69 punktiem ir čempione Bernes "Young Boys", bet ceturtā ar 35 punktiem 27 mačos ir "Sion", no kuras par diviem punktiem atpaliek vārtsarga Andra Vaņina pārstāvētā "Zurich". Tikmēr aizsarga Mārča Oša pārstāvētā Neišateles "Xamax" ar 26 punktiem ieņem priekšpēdējo vietu desmit komandu konkurencē, tomēr no drošās zonas tā atpaliek jau sešus punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu