Balcers rezultatīvs "Senators" zaudējumā pret Girgensonu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AP/Scanpix

Rūdolfs Balcers izcēlās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionāta mačā, bet viņa pārstāvētā Otavas "Senators" komanda ar rezultātu 2:5 (2:1, 0:2, 0:2) viesos piekāpās Zemgus Girgensona pārstāvētajai Bufalo "Sabres". 

Balcers rezultatīvi asistēja jau mača 125. sekundē, kad ar precīzu metienu izcēlās Entonijs Duklērs, kurš atklāja spēles rezultātu. 

Pirmo trešdaļu ar 2:1 savā labā noslēdza viesi no Otavas, bet spēles turpinājumā toni laukumā noteica Bufalo hokejisti, kuri katrā no atlikušajiem diviem periodiem guva divus vārtus. 

Balcers uz ledus pavadīja 11 minūtes un 7 sekundes, kuru laikā vienreiz apdraudēja pretinieka vārtus, nopelnīja divas soda minūtes un maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. 

Tikmēr Girgensons laukumā atradās 16 minūtes un 45 sekundes, kuru laikā trīsreiz meta pa vārtiem, lika lietā trīs spēka paņēmienus un cīņu noslēdza ar lietderības koeficientu +1. 

Par spēles spožāko zvaigzni nosauca "Sabres" līderi Džeku Aikelu, kas atzīmējās ar vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm. 

21 gadu vecais Balcers 36 NHL mačos guvis piecus vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients ir -7. Savukārt 25 gadus vecais Girgensons 71 spēlē iekrājis četrus vārtu guvumus un 13 rezultatīvas piespēles, bet lietderības rādītājs ir -12.  

Abas komandas jau ilgāku laiku nepretendē uz iekļūšanu Stenlija kausa izcīņā. Gan "Sabres", gan "Senators" komandai regulārajā čempionātā atlicis aizvadīt tikai vienu maču. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu