Blūmam astoņi gūti punkti "Parma" vienības zaudējumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Blūms
Jānis Blūms Foto: www.vtb-league.com

Latviešu basketbolista Jāņa Blūma piektdien gūtie astoņi punkti neglāba Permas "Parma" komandu no zaudējuma VTB Vienotās līgas spēlē.

Parmas basketbolisti savā laukumā ar rezultātu 72:92 (29:14, 20:33, 5:22, 18:23) cieta zaudējumu pret Polijas klubu Zelona Guras "Stelmet".

Blūms šajā spēlē laukumā atradās 14 minūtes un 19 sekundes, kuru laikā atzīmējās ar astoņiem punktiem. Latvietis grozā raidīja divus no sešiem trīspunktu metieniem un abus divus "sodiņus", savukārt vienīgais divpunktu metiens lidoja grozam secen.

Tāpat latvieša krājumā bija viena atlēkusī bumba, divas rezultatīvas piespēles, viena pārtverta bumba, viena kļūda, vienu reizi Blūms pārkāpa noteikumus un izprovocēja uz piezīmi, iegūstot piecus efektivitātes punktus.

"Parma" komandā rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Eigirds Žukausks, tikmēr uzvarētāju rindās ar 19 atzīmējās Darko Planiničs.

Vienotās līgas kopvērtējuma līdere ar 19 panākumiem 23 cīņās ir Maskavas CSKA, kurai ar 17 uzvarām 21 spēlēs seko Kazaņas "Unics", bet tālāk ar 16 uzvarām 21 duelī ir Maskavas apgabala "Himki", kuru pārstāv Jānis Timma.

Tikmēr Mārtiņa Meiera pārstāvētā Krasnojarskas "Jeņisej" ar astoņām uzvarām 22 mačos ir desmitajā vietā, savukārt Latvijas vicečempione "VEF Rīga" ar astoņām uzvarām 23 mačos ir vietu zemāk, bet Permas "Parma" ar četriem panākumiem 23 cīņās ieņem priekšpēdējo vietu 14 komandu konkurencē.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 14 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Latvijas, Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu