CSKA nonāk uzvaras attālumā no KHL fināla

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Maskavas CSKA hokejisti
Maskavas CSKA hokejisti Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences fināla piektajā spēlē piektdien uzvaru izcīnīja Maskavas CSKA, kas savā laukumā ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) apspēlēja Sanktpēterburgas SKA.

CSKA sērijā līdz četrām uzvarām ir vadībā ar 3-2 un jau svētdien viesos var nodrošināt vietu finālā.

Pirmos vārtus spēlē guva bijušais Rīgas "dinamietis" Mets Robinsons, kurš 44 sekundes pirms pirmā perioda beigām palika viens nepiesegts vārtu priekšā un savu iespēju izmantoja. Otrā perioda astotajā minūtē gandrīz identiskus vārtus guva Maksims Mamins, kurš palika viens pret SKA vārtu vīru Igoru Šestjorkinu un bija nekļūdīgs.

Trešajā periodā bija vērojams izmisīgs hokejs SKA izpildījumā, vienība 100 sekundes pirms mača beigām noņēma vārtsargu, taču cerēto neizdevās sasniegt. Tā vietā tukšos vārtos ripu raidīja Sergejs Andronovs, un spēle noslēdzās ar 3:0 CSKA labā.

Austrumu konferences finālā Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" ir vadībā ar 3-1 pret Ufas "Salavat Julajev". Hārtlija iekļūšana Gagarina kausa konferences finālā arī nozīmē to, ka viņš tuvākajā laikā nevarēs pievienoties Latvijas izlasei.

Gagarina kausa izcīņu piekto gadu pēc kārtas nesasniedza Latvijas komanda Rīgas "Dinamo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu