"Bayern" sagrauj Dortmundi un atgūst vadību Vācijas bundeslīgas kopvērtējumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Levandovskis
Roberts Levandovskis Foto: Reuters/ScanPix

Minhenes "Bayern" futbolisti sestdien Vācijas bundeslīgas mačā ar rezultātu 5:0 (4:0) sagrāva sīvāko konkurenti Dortmundes "Borussia", pārņemot vadību kopvērtējumā.

Jau pirmajā puslaikā "Bayern" vienība pamanījās gūt četrus vārtus, jo pa vārtiem guva Matss Hummelss, Roberts Levandovskis, Havi Martiness un Seržs Gnabrī.

Otrajā puslaikā viesiem no Dortmundes tā arī neizdevās atgūties no pirmajā puslaikā piedzīvotā nokdauna, turklāt 89.minūtē Levandovskis ar saviem otrajiem vārtiem panāca jau 5:0.

"Bayern" tagad atguvusi vadību bundeslīgas kopvērtējumā, kas palielinājis komandas izredzes izcīnīt jau septīto Vācijas čempiontitulu pēc kārtas.

Tikmēr citā sestdienas bundeslīgas mačā "Leipzig" izbraukumā ar 4:2 (1:2) pieveica Leverkūzenes "Bayer", uzlabojot savas izredzes kvalificēties nākamās sezonas UEFA Čempionu līgai.

Leipcigas vienībai divas reizes šajā mačā izdevās atspēlēties no iedzinēju lomas.

Savukārt jau sesto uzvaru pēc kārtas bundeslīgā guvusi Frankfurtes "Eintracht" komanda, kas sestdien viesos ar 2:1 (1:1) pieveica Gelzenkirhenes "Schalke 04". Tieši šīs spēles izskaņa bija dramatiska, jo uz mājinieku vārtiem pēc video atkārtojuma noskatīšanās tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, ko realizēja Luka Jovičs.

Bundeslīgas kopvērtējumā līderei Minhenes "Bayern" ir 64 punkti 28 mačos, kamēr par vienu punktu mazāk ir Dortmundes "Borussia". Trešā ar 55 punktiem ir "Leipzig", kamēr 52 punktus iekrājusi Frankfurtes "Eintracht", bet pirmo piecinieku ar 47 punktiem 27 mačos noslēdz Menhengladbahas "Borussia".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu