Noskaties: NHL rezultatīvākais spēlētājs Kučerovs filigrāni gūst vārtus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ņikita Kučerovs un Tūka Rasks
Ņikita Kučerovs un Tūka Rasks Foto: AP/Scanpix

Krievijas hokejists Ņikita Kučerovs sestdien skaistā veidā guva vārtus, palīdzot Tampabejas "Lightning" komandai ar uzvaru noslēgt Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulāro čempionātu.

"Lightning" līderis Kučerovs mačā pret Bostonas "Bruins" izcēlās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, NHL regulāro čempionātu noslēdzot ar 128 rezultativitātes punktiem (41 vārti un 87 piespēles), kas ir labākais rādītājs visā līgā.

Pašlaik 25 gadus vecais Kučerovs kļuvis par Krievijas visu laiku rezultatīvāko spēlētāju vienas sezonas ietvaros. Līdz šim rekords piederēja Aleksandram Mogiļnijam, kurš 1992./93. gada sezonā Bufalo "Sabres" rindās sakrāja 127 punktus (76 vārti un 51 piespēle).

NHL šosezon rezultatīvāko spēlētāju sarakstā Kučerovam tuvākais sekotājs bija kanādietis Konors Makdeivids no Edmontonas "Oilers". Viņš sakrāja 116 rezultativitātes punktus (41 vārti un 75 piespēles).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu