"Barcelona" uzvar "Atletico" un sper platu soli pretī Spānijas čempiontitulam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: Reuters/LETA

"Barcelona" svētdien svinēja uzvaru Spānijas futbola čempionāta vadošo komandu duelī, tādējādi sperot soli pretī savam 26.čempiontitulam.

"Barcelona" savā laukumā ar 2:0 (0:0) pārspēja Madrides "Atletico" vienību.

Mačs iesākās līdzīgā cīņā, taču madridiešu plānos sabojāja Djego Kosta, kurš 28.minūtē par izrunāšanas pret tiesnesi saņēma sarkano kartīti.

"Atletico" desmit vīru sastāvā turējās braši, tomēr piecas minūtes pirms pamatlaika beigām Luiss Svaress ar sitienu aiz soda laukuma robežas pārspēja viesus.

Minūti vēlāk arī Lionels Mesi atzīmējās ar vārtu guvumu - argentīnietis pēc reida soda laukumā apmānīja vairākus pretiniekus un raidīja bumbu tīklā.

Mesi karjeras laikā augstāko līgu mačos guvis 416 vārtus. Viņš šajā statistikas rādītājā ne reizi nav apsteidzis Krištianu Ronaldu, kuram ir par vieniem gūtiem vārtiem vairāk.

"Vēl ir priekšā dažas spēles, tomēr esam labā pozīcijā," teica Svaress, kura pārstāvētā komanda pār "Atletico" iekrājusi 11 punktu pārsvaru.

"Pēdējās 11 spēlēs esam septiņas reizes noraidījušies. Kaut ko laikam darām nepareizi. Tiesnesis man teica, ka Kosta viņam ko pateicis, savukārt pats Kosta to noliedz. Arī citi spēlētāji mēdz ko pateikt tiesnesim un netiek noraidīti, taču tas neattaisno Kostas rīcību," komentēja Madrides komandas galvenais treneris Djego Simeone.

Tikmēr "Atletico" tuvākā sekotāja Madrides "Real" savā laukumā ar 2:1 (0:1) guva virsroku pār "Eibar", divus vārtus gūstot francūzim Karimam Benzemā.

Vēl no vadošajā komandām negaidītu zaudējumu cieta "Valencia", kas viesos ar 0:2 (0:1) atzina Madrides "Rayo Vallecano" pārākumu.

Spānijas futbola čempionātā līderei "Barcelona" ir 73 punkti 31 spēlē, kamēr 11 punktus atpaliek "Atletico". Trešā ar 60 punktiem ir Madrides "Real", kamēr pirmo četrinieku ar 47 punktiem noslēdz "Getafe".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu