Timermanis nomainījis Zaiženiju Volejbola federācijas ģenerālsekretāra amatā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
LVF jaunais ģenerālsekretārs Kaspars Timermanis.
LVF jaunais ģenerālsekretārs Kaspars Timermanis. Foto: Latvijas Volejbola federācija

Viens no organizācijas valdes locekļiem Kaspars Timermanis kļuvis par jauno Latvijas Volejbola federācijas (LVF) ģenerālsekretāru, šajā amatā nomainot Edgaru Zaiženiju.

Līdz šim amatu ieņēmušais Edgars Zaiženijs atgriezies pie Latvijas pludmales volejbola saimniecības koordinēšanas.

Otrdien jaunā LVF valde aizvadīja jau piekto sēdi, bet kopsapulces laikā nospraustais jaunais virziens ietver sevī aktīvu darbu, sadalot valdes locekļu atbildības sfēras un valdei regulāri lemjot par svarīgākajiem volejbola dzīves jautājumiem.

Izmaiņas ģenerālsekretāra amatā ataino LVF kursa maiņu no kontrolējošas uz volejbola dzīvi atbalstošu organizāciju. Pieņemt lēmumu par izmaiņām palīdzējusi arī LVF vadības vizīte Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) galvenajā mītnē Lozannā, sniedzot iedvesmu turpmākajiem darbiem. LVF vēlas kļūt par sporta veidu koordinējošu volejbola iestādi, kas rada labvēlīgu augsni sporta veida attīstībai Latvijā, izmantojot visas iespējas, ko sniedz FIVB attīstības un tālākizglītības programmas.

Tāpat LVF vairāk grib izcelt atbalstītāju un sponsoru lomu, strādājot pie abpusēji izdevīgu attiecību veidošanas gan ar jau esošajiem, gan ar jauniem atbalstītājiem.

"Manuprāt, ir pēdējais laiks sākt aktīvi darboties, lai atgūtu volejbola bijušo varenību. Ir ļoti daudz darba, kas mums jāpaveic, lai sasniegtu ambiciozos mērķus, jo mēs vēlamies, lai Latvija atkal kļūst par volejbola lielvalsti," par pārmaiņām teica Timermanis. "Mūsu uzdevums ir spert visus soļus - gan lielus, gan mazākus, lai to sasniegtu."

Janvārī par jauno LVF prezidentu kļuva Jānis Buks, viņam šajā amatā nomainot Ati Sausnīti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu