Maģiskais Džonsons negaidīti atkāpjas no "Lakers" prezidenta amata

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Maģiskais Džonsons
Maģiskais Džonsons Foto: AP/Scanpix

Leģendārais Maģiskais Džonsons otrdien negaidīti atkāpās no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" prezidenta amata.

Maģiskais Džonsons pēdējos divus gadus bija "Lakers" prezidents basketbola jautājumos, bet otrdien neilgi pirms vienības mačā savā laukumā pret Portlendas "Trail Blazers" viņš emocionāli paziņoja par savu atkāpšanos. Šāds lēmums nācis pēc tam, kad Losandželosas vienība kārtējo reizi aizvadīja vilšanos pilnu sezonu un sesto gadu pēc kārtas nekvalificējās izslēgšanas turnīram, lai gan pērn tā nolīga NBA superzvaigzni Lebronu Džeimsu.

"Šodien es atkāpjos no prezidenta amata," preses konferencē pauda NBA leģenda, kurš atkāpjas no posteņa, jo vēloties saglabāt labas attiecības ar "Lakers" īpašnieci Džīniju Basu. "Mums ir ļoti brīnišķīgas attiecības. Viņam man deva pilnīgu brīvību realizēt savas idejas. Jutos labāk, kad biju kā lielais brālis un varēju sniegt savus padomus, man bija vairāk prieka būt otrā pusē."

Džonsonam neesot sagādājis prieku nolīgt un atlaist darbiniekus "Lakers" klubā.

Lai arī Džonsonam pērn izdevās piesaistīt Džeimsu, basketbolists šosezon guva cirkšņa traumu un izlaida vairākas spēles, kas būtiski ietekmēja "Lakers" izredzes iekļūt izslēgšanas turnīrā. Šosezon viņam neizdevās piesaistīt Ņūorleānas "Pelicans" zvaigzni Entoniju Deivisu, turklāt spekulācijas par maiņas darījumiem pamatīgi ietekmējis noskaņu komandas ģērbtuvē.

Tika prognozēts, ka Džonsons pēc sezonas atlaidīs "Lakers" galveno treneri Lūku Voltonu, kurš gan tagad pēc šāda pavērsiena amatu varētu saglabāt.

Sagaidāms, ka starpsezonā "Lakers" atkal mēģinās piesaistīt kādu NBA zvaigzni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu