Latvijas tenisa izlase pret Vāciju cīnīsies spēcīgākajā sastāvā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas sieviešu tenisa izlase
Latvijas sieviešu tenisa izlase Foto: Publicitātes foto

Latvijas sieviešu tenisa izlase duelī par iekļūšanu Federāciju kausa pasaules pirmajā grupā pret Vācijas komandu būs spēcīgākajā sastāvā, vēsta Latvijas Tenisa savienība (LTS). 

Spēles par iekļūšanu elitē "Arēnā Rīga" risināsies 19. un 20. aprīlī. 

Latvijas komandas sastāvā piedalīsies arī mūsu tenisa zvaigznes – Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko.

Latvijas sieviešu tenisa izlase ir spērusi nopietnu soli pretī iekļūšanai Federāciju kausa Pasaules I grupā. Februārī izcīnītais panākums pret Slovākijas izlasi "Fed Cup" Pasaules II grupas izslēgšanas spēlēs garantēja Latvijas valstsvienībai pārspēles par vietu Federācijas kausa pasaules pirmajā grupā.

Izlozē par Latvijas izlases pretiniecēm kļuva Vācijas izlase, kura jau ir apstiprinājusi, ka izlases sastāvā iekļaus arī savas spēcīgākās tenisistes – Angeliku Kerberi (pasaules 5. rakete) un Jūliju Gērgesu (pasaules 18. rakete).

Latvijas tenisa izlases sastāvs

  • Anastasija Sevastova
  • Aļona Ostapenko
  • Daniela Vismane
  • Diāna Marcinkēviča
  • Patrīcija Špaka

"Man ir liels prieks, ka atkal mūsu izlase būs spēcīgākajā sastāvā," sacīja Latvijas dāmu tenisa izlases kapteinis Adrians Žguns. "Esam sākuši gatavoties gaidāmajām spēlēm pret Vācijas izlasi. Tās būs ļoti sarežģītas spēles, jo pretinieku sastāvā ir bijusī pasaules 1. rakete Angelika Kerbere, kā arī stabilā Top 20 spēlētāja Jūlija Gērgesa. Aicinu visus klātienē atbalstīt mūsu izlasi un vērot augstākā līmeņa sieviešu tenisu "Arēnā Rīga"."

Latvijas sieviešu tenisa izlase "Fed Cup" rangā pašlaik ieņem 12. vietu, kamēr Vācija ir 7. pozīcijā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu