Internetā parādījies video, kā Makgregors atņem un sašķaida viedtālruni

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto uzņēmums no video

Internetā parādījies video, kā jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Konors Makgregors Maiami līdzjutējam martā atņēma viedtālruni un vēlāk to saplēsa. 

Makgregors Maiamibīčā pie "Fontainebleau" viesnīcas nakts stundā līdzjutējam no Anglijas no rokām izrāva telefonu, pēc tam ierīcei vairākas reizes uzkāpa virsū. Vēlāk Makgregors paņēma bojāto viedtālruni un devās prom.

Īrijas cīkstonim nepatika, ka brits viņu filmēja. 

Nākamajā dienā Makgregors tika arestēts. Viņš tika aizturēts par laupīšanu kriminālos nolūkos. Īrijas sportista advokāts pauda, ka Makgregors sadarbojās ar likumsargiem. Sava klienta pārkāpumu viņš nodēvēja par "nenozīmīgu".

Internetā parādījies video ar incidentu no drošības kamerām, kurās notikušais labi redzams. 

Cietušais vērsās policijā un pieprasīja 15 tūkstošu ASV dolāru kompensāciju. Tiesa, vēlāk no prasības tiesā atteicās. Kāpēc tā notika - nav zināms. 

Makgregors savas MMA cīkstoņa karjeras laikā aizvadījis 25 cīņas, kurās guvis 21 uzvaru. Marta beigās īrs paziņoja par savas karjeras beigšanu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu