Nosaukts U-18 hokeja izlases sastāvs pasaules čempionātam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Hokeja federācija

Latvijas U-18 nacionālās valstsvienības galvenais treneris Oļegs Sorokins nosaucis komandas sastāvu pasaules čempionātam elites divīzijā, kas no 18. līdz 28. aprīlim norisināsies Zviedrijas pilsētās Ūmeo un Ērnšeldsvīkā.

Sastāvā Latvijas U-18 izlases treneru korpuss iekļāvis 3 vārtsargus, 7 aizsargus un 13 uzbrucējus.

Latvijas nacionālā U-18 hokeja valstsvienība Ērnšeldsvīkas apakšgrupā spēkosies ar Zviedriju, Krieviju, Slovākiju un ASV.

Vislielākā pārstāvniecība no sastāvā iekļautajiem spēlētājiem ir no HS “Rīga” komandas. Tādi kopumā ir 11 hokejisti, bet 8 spēlētāji ir no HK “Rīga” vienības.

Latvijas U-18 izlase gatavošanos pasaules čempionātam sāka 25.martā. Dienu vēlāk hokejistiem norisinājās “Atklātie fiziskās sagatavotības testi”, kurus apmeklēja arī masu mediju pārstāvji. No 1. līdz 6. aprīlim Latvijas U-18 komanda aizvadīja treniņnometni Ventspilī. Pēc tam komanda turpināja čempionātam gatavoties Rīgā.

Šo piektdien, 12.aprīlī, plkst.10:45, "Volvo ledus hallē", Latvijas U-18 izlase aizvadīs pārbaudes spēli ar Latvijas valstsvienības kandidātiem.

Savukārt 14.aprīlī Latvijas U-18 izlase dosies uz Somiju, bet divas dienas vēlāk Sorokina padotie viesos spēkosies ar Somijas junioru līgas komandu “Vaasa Sport”.

 

Arī šajā sezonā Latvijas U-18 izlases galvenajam trenerim asistēs Juris Ozols un Herberts Vasiļjevs.

Pērnā gada U-18 pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupā, kas norisinājās “Arēna Rīga”, Sorokina vadītā valstsvienība izcīnīja uzvaras visās piecās spēlēs un ieguva ceļazīmi uz eliti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu