Robens: Iespējams, pēdējo spēli "Bayern" sastāvā jau esmu aizvadījis

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Arjens Robens
Arjens Robens Foto: AP/Scanpix

Iespējams, slavenais Nīderlandes futbola pussargs Arjens Robens savu pēdējo spēli Vācijas flagmanī Minhenes "Bayern" ir jau aizvadījis, atzina spēlētājs.

Jau iepriekš bija zināms, ka 35 gadus vecais Robens pēc šīs sezonas atstās "Bayern" klubu, jo viņa līgums netiks pagarināts, tomēr viņš jau ilgāku laiku cīnās ar veselības likstām un nav spēlējis kopš pagājušā gada novembra.

"Mani māc bažas, ka šosezon "Bayern" komandā vairs laukumā neiziešu," teica Robens, kura atgriešanās laukumā bija plānota jau janvārī, taču problēmas ar kājas muskuli ir paildzinājušas viņa atveseļošanos.

Februārī Robenam izoperēja divus zobus, kas it kā esot sagādājuši viņam šīs veselības likstas, tomēr arī pēc sešām nedēļām viņš nav gatavs doties laukumā.

"Ir kaitinoši, kad nezini, kas ir par vainu," atzina Robens, kurš nenoliedza, ka par viņa pakalpojumiem interese ir no citiem klubiem. "Protams, ar mani ir sazinājušies, tomēr tagad man rūp tikai tas, kā atgriezties treniņos. Par savu nākotni vēl neesmu izlēmis."

Iepriekš izskanēja varbūtība, ka Robens pēc šīs sezonas varētu arī noslēgt savu karjeru.

Robens "Bayern" sastāvā spēlē jau kopš 2009.gada. Kopā ar klubu viņš septiņas reizes triumfējis Vācijas bundeslīgā, četras reizes kausā un vienreiz UEFA Čempionu līgā.

Pirms tam nīderlandietis pārstāvējis arī tādus klubus kā Eindhovenas PSV, Londonas "Chelsea" un Madrides "Real".

Savukārt Nīderlandes izlasē Robens 96 spēlēs guva 37 vārtus, par noslēgumu karjerai valstsvienībā paziņojot 2017.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu