Arī svarcēlājs Griškovs nodrošina sev vietu Eiropas čempionāta pirmajā desmitniekā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Griškovs
Jānis Griškovs Foto: Latvijas Svarcelšanas Federācija/Facebook (Ekrānšāviņš no LTV video)

Latviešu svarcēlājs Jānis Griškovs ceturtdien Gruzijas pilsētā Batumi pēc starta B grupā nodrošinājis sev vietu Eiropas čempionāta pirmajā desmitniekā.

Svara kategorijā līdz 102 kilogramiem Griškovs raušanā tika galā ar 165 kilogramiem, kas ļāva ieņemt trešo vietu grupā, kamēr grūšanā viņam izdevās pacelt 205 kilogramus smagu stieni, viņam jau ieņemot pirmo pozīciju.

Savukārt ar summā paceltiem 370 kilogramiem Griškovs bija pirmais B grupā. A grupas sacensības notiks sestdien, un tajās startēs deviņi sportisti, tāpēc latvietis zemāk par desmito vietu nenokritīs.

Raušanā un summā Griškovs ceturtdien svara kategorijā līdz 102 kilogramiem sasniedza jaunus Latvijas rekordus.

Rebeka Koha pirmdien tika kronēta par Eiropas čempioni svara kategorijā līdz 59 kilogramiem, nosargājot pērn izcīnīto titulu, kamēr Daniela Ivanova ieņēma 17.vietu. Savukārt trešdien Ritvars Suharevs izcīnīja bronzas medaļu svara kategorijā līdz 81 kilograma.

Tikmēr ceturtdien Armands Mežinskis svarā līdz 89 kilogramiem guva devīto vietu.

Latviju Eiropas čempionātā pārstāvēs arī Artūrs Plēsnieks un Vadims Koževņikovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu