Neimara tēvs: Mans dēls nevēlas pamest PSG komandu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Neimars
Neimars Foto: AP/Scanpix

Vien no pasaules labākajiem futbolistiem Neimars nevēlas atstāt Parīzes "Saint-Germain" (PSG) komandu, Francijas medijiem izteicies sportista tēvs un aģents Neimars da Silva Santušs.

Jau vairākas nedēļas medijos virmo baumas, ka Neimars varētu atgriezties Spānijas futbola čempionātā. Viņš gan nepievienotos savam bijušajam klubam "Barcelona", bet papildinātu Madrides "Real" rindas. Futbolista tēvs kategoriski noliedz, ka šādām runām būtu kāds pamats.

"PSG līdzjutēji var būt mierīgi. Neimars nevēlas atstāt šo komandu. Viņš vēlas palīdzēt šai komandai izcīnīt trofejas. Šis ir tikai viņa otrais gads PSG klubā, līgums turpinās. Nav noieta pat puse ceļa. Jābūt pacietīgiem. Baumas virmos vienmēr," Francijas medijiem sacīja Brazīlijas futbolista tēvs.

PSG aizpagājušajā vasarā Neimaru par 222 miljoniem eiro, kas ir pasaules futbola transfēru rekords, nopirka no spāņu kluba "Barcelona". 

Parīzes klubs šobrīd ir pārliecinošs "Ligue 1" līderis, 30 mačos izcīnot 81 punktu. Tuvākā sekotāla ir "Lille", kas 31 spēlē tikusi pie 61 punkta.

Neimars Francijas līgā izcēlies ar 13 gūtiem vārtiem, kas viņam labāko vārtu guvēju sarakstā ļauj atrasties vien 4.vietā. Labākais snaiperis ar 27 gūtiem vārtiem ir viņa komandas biedrs Kilians Mbapē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu