Latvijas hokejistes zaudē noslēdzošajā PČ mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas izlases hokejistes
Latvijas izlases hokejistes Foto: Latvijas Hokeja federācija

Latvijas sieviešu hokeja izlase piektdien Ķīnā piedzīvoja zaudējumu pasaules čempionāta pirmās divīzijas B grupas noslēdzošajā mačā, taču joprojām saglabā labas izredzes saglabāt vietu šajā līmenī.

Latvijas komanda ar rezultātu 1:4 (1:2, 0:1, 0:1) piekāpās Dienvidkorejai.

Vienīgos vārtus Latvijas izlases labā šajā mačā iemeta Aija Apsīte, kura izcēlās cīņas septītajā minūtē, tobrīd panākot 1:1, bet cīņas turpinājumā dienvidkorejietes guva trīs bezatbildes vārtus.

Turnīra pirmajā mačā latvietes ar 0:3 piekāpās Ķīnai, bet otrajā spēlē ar 0:1 atzina Polijas pārākumu, kamēr trešajā mačā tika gūta pirmā uzvara - ar 2:1 pēcspēles metienos tika pārspēta Kazahstāna. Savukārt trešdien Latvijas izlase ar 1:3 zaudēja Nīderlandei.

 

Grupā ar maksimāli iespējamiem 15 punktiem piecās spēlēs uzvarēja Nīderlande, kamēr deviņus punktus guva Dienvidkoreja un Polija, ceturtā ar sešiem punktiem četrās spēlēs ir Ķīna, divi punkti piecos mačos bija Latvijai, bet viens četrās cīņās - Kazahstānai.

Tieši Ķīnas un Kazahstānas duelī vēlāk piektdien noskaidrosies Latvijas izlases liktenis. Ja tā paliks aiz Kazahstānas, B grupa tai būs jāatstāj.

Tikai grupas uzvarētāja Nīderlande ieguva iespēju pacelties uz pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupu.

Pērn Latvijas dāmu izlase pirmās divīzijas B grupā ierindojās trešajā vietā. Arī 2017.gada čempionātā Latvija ieņēma identisku pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu