Latvijas hokeja valstsvienības kandidāti uzveic U-18 izlasi (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas hokejisti
Latvijas hokejisti Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Latvijas nacionālās hokeja valstsvienības kandidāti piektdien ar rezultātu 6:2 (3:1, 0:1, 3:0) treniņspēlē uzveica Latvijas U-18 valstsvienību, kas no 18. līdz 28. aprīlim startēs pasaules čempionātā elites divīzijā Zviedrijā.

Ar precīziem metieniem Latvijas nacionālās valstsvienības labā izcēlās Elvijs Biezais, Artūrs Ozoliņš, Artūrs Salija, Oskars Batņa, Gunārs Skvorcovs un Tomass Zeile.

Savukārt U-18 komandas labā vārtus guva Kristaps Skrastiņš un Patriks Zabusovs.

Latvijas nacionālā U-18 hokeja valstsvienība Ērnšeldsvīkas apakšgrupā spēkosies ar Zviedriju, Krieviju, Slovākiju un ASV.

Latvijas U-18 izlase gatavošanos pasaules čempionātam uzsāka 25.martā. Dienu vēlāk hokejistiem norisinājās "Atklātie fiziskās sagatavotības testi", kurus apmeklēja arī masu mediju pārstāvji. 

No 1. līdz 6. aprīlim Latvijas U-18 komanda aizvadīja treniņnometni Ventspilī. Pēc tam komanda turpināja čempionātam gatavoties Rīgā.

14.aprīlī Latvijas U-18 izlase dosies uz Somiju, bet divas dienas vēlāk Sorokina padotie viesos spēkosies ar Somijas junioru līgas komandu "Vaasa Sport".

Arī šajā sezonā Latvijas U-18 izlases galvenajam trenerim asistēs Juris Ozols un Herberts Vasiļjevs.

Pērnā gada U-18 pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupā, kas norisinājās "Arēna Rīga", Sorokina vadītā valstsvienība izcīnīja uzvaras visās piecās spēlēs un ieguva ceļazīmi uz eliti.

Savukārt nacionālā valstsvienība gatavojas pasaules čempionātam, kas notiks Slovākijas pilsētās Bratislavā un Košicē. Latvija kopumā aizvadīs sešas pārbaudes cīņas. Pirmie mači paredzēti 19. un 21. aprīlī izbraukumā pret Franciju. Turpinājumā Latvija 24. un 25. aprīlī "Arēnā Rīga" spēkosies ar spēcīgo Krieviju.

Savukārt pēdējās pārbaudes spēles Latvijas nacionālajai valstsvienībai paredzētas 3. un 4. maijā izbraukumā pret Šveici. Pasaules čempionāts Latvijas izlasei sāksies 11. maijā, kad būs jātiekas ar Austriju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu