Lomačenko nokautē Krollu un aizstāv pasaules čempiona jostas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vasīlijs Lomačenko un Entonijs Krolla
Vasīlijs Lomačenko un Entonijs Krolla Foto: AP/Scanpix

Ukrainas bokseris Vasīlijs Lomačenko piektdien Losandželosā (ASV) ceturtajā raundā nokautēja Entoniju Krollu no Lielbritānijas, pārliecinoši aizstāvot Pasaules Boksa organizācijas (WBO) un Pasaules Boksa asociācijas (WBA) jostas vieglā svara kategorijā (līdz 61,2 kg).

Lomačenko izpildīja garas sitienu sērijas, kurām Krolla nespēja pretoties. 4. raundā Ukrainas bokseris ar labo āķi nokautēja pretinieku, svinot pārliecinošu uzvaru.

Pašlaik 31 gadu vecais Lomačenko nevēlējās cīņu pret Krollu, taču Lielbritānijas bokseris bija titula obligātais pretendents, tāpēc duelim bija jānotiek, kaut arī uzvarētājs bija iepriekš paredzams.

Iepriekš bija plānots, ka Lomačenko varētu cīnīties pret Ganas bokseri Ričardu Kommiju, kurš ir Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempions, taču viņš bija guvis traumu.

Lomačenko profesionālajā boksā izcīnīja savu 13. uzvaru (10 nokauti), taču viņš piedzīvojis arī 1 zaudējumu karjeras otrajā mačā, piekāpjoties Meksikas bokserim Orlando Salido.

Patlaban 32 gadus vecais Krolla profesionāla boksera karjerā izcīnījis 34 uzvaras (13 nokauti), cietis 7 zaudējumus un piedzīvojis 2 neizšķirtus.

"Pound for pound" rangā, ko veido prestiži mediji un boksa asociācijas, Lomačenko tiek uzskatīts par labāko bokseri pasaulē, vērtējot visu svaru kategoriju bokserus kopā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu