Arī Kosta Spānijā tiek apsūdzēts nodokļu nemaksāšanā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Djego Kosta
Djego Kosta Foto: Reuters/ScanPix

Arī Madrides "Atletico" futbolists Djego Kosta Spānijā tiek apsūdzēts nodokļu nemaksāšanā.

Kā informē laikraksts "El Mundo", nodokļu administrācija vaino Kostu 1,1 miljonu eiro lielā krāpšanā, kas saistīta ar viņa tēla izmantošanu. Pagaidām gan oficiāla apstiprinājuma šai lietai nav.

Spānijas nodokļu birojs 30 gadus veco futbolistu tur aizdomās par ienākumu slēpšanu no sponsorlīguma, ko viņš 2014.gadā noslēdza ar Vācijas sporta apģērbu, apavu un aprīkojuma ražotāju "adidas" neilgi pirms pārcelšanās no "Atletico" uz Anglijas klubu Londonas "Chelsea".

Kosta, kuram ir Brazīlijas un Spānijas pilsonības, "Atletico" komandā atgriezās pērn.

Zīmīgi, ka šie jaunumi nāk tikai nedēļu pēc tam, kad Kostam tika piespriesta astoņu maču diskvalifikācija par agresīvu izturēšanos pret tiesnesi Spānijas futbola čempionāta mačā. Viņam tādējādi šī sezona jau ir noslēgusies.

Iepriekš Spānijā problēmās ar nodokļu maksāšanu iekūlās tādas futbola zvaigznes kā Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu, kuri bija spiesti samaksāt iespaidīgus sodus, kamēr lieta pret Neimaru vēl tiekot izmeklēta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu