Džonsons tomēr nevarēs palīdzēt "Ventspilij" LBL pusfināla ievadā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ārons Džonsons
Ārons Džonsons Foto: bkventspils.lv

Valsts čempionei "Ventspils" komandai "OlyBet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla pirmajā cīņā vēl nevarēs palīdzēt viens no līderiem Ārons Džonsons, aģentūrai LETA atklāja kluba valdes loceklis Ralfs Pleinics.

Amerikāņu saspēles vadītājs Džonsons traumu guva mēneša sākumā Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē. Viņš apvienotajā čempionātā šosezon vidēji mačā guva 10,4 punktus un veica 6,7 rezultatīvas piespēles.

Ventspilnieki šomēnes triumfēja Latvijas-Igaunijas līgā, bet jau šajā nedēļā uzsāks LBL pusfinālu, pirmajā mačā svētdien tiekoties ar "Jūrmala"/"Betsafe" komandu.

"Pirmajā spēlē viņš nepiedalīsies. Progress ir, ceram, ka kuru katru dienu palīdzēs, taču tajā pat laikā negribam neko sasteigt. Spēlēsim tāda pat sastāvā kā Tallinā," teica Pleinics.

"Ventspils" komanda šosezon regulāri saskārusies ar sastāva problēmām, ko izraisījušas tieši veselības likstas. Ilgstoši savainoti šobrīd ir Jānis Antrops, Kristaps Ķilps un Roberts Freimanis, kuri šajā sezonā, visticamāk, laukumā neatgriezīsies.

"Ventspils" kā Latvijas-Igaunijas regulārā čempionāta uzvarētāja LBL izslēgšanas turnīru var sākt no pusfināla, kas ritēs līdz vienas komandas trim uzvarām. Otrā pusfinālā cīnīsies "VEF Rīga" un "Ogre" komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu