"Chelsea" un "Arsenal" sasniedz UEFA Eiropas līgas pusfinālu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Treimanis un "Arsenal" futbolisti.
Treimanis un "Arsenal" futbolisti. Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas galvaspilsētas Londonas futbola klubi "Chelsea" un "Arsenal" ceturtdien sasniedza UEFA Eiropas līgas pusfinālu.

Ceturtdien Eiropas līgā norisinājās ceturtdaļfināla atbildes spēles.

"Chelsea" savā laukumā ar rezultātu 4:3 (4:1) apspēlēja Čehijas vienību Prāgas "Slavia", divu maču summā triumfējot ar 5:3.

Uzvarētājiem divus vārtus šajā mačā iesita Pedro Rodrigess, kamēr "Slavia" rindās ar diviem precīziem sitieniem atzīmējās Petrs Ševčiks.

"Chelsea" vienība vēl 2013.gadā uzvarēja Eiropas līgā, bet ceturtdien tā pirmo 17 minūšu laikā iesita trīs vārtus.

Pusfinālā Londonas klubs tiksies ar Vācijas komandu Frankfurtes "Eintracht", kas ceturtdien savā laukumā ar 2:0 (1:0) apspēlēja Lisabonas "Benfica" no Portugāles. Divu maču summā rezultāts bija neizšķirts 4:4, taču tālāk tika vācieši, pateicoties izbraukumā vairāk gūtiem vārtiem.

"Eintracht" labā pa vārtiem guva Filips Kostičs un Sebastjans Rode.

Tiesa, savā vārtu guvumā Kostičs atkārtotu sitienu veica no aizmugures situācijas, taču tiesneši to nefiksēja, un vārtu guvums tika ieskaitīts.

Savukārt "Arsenal" ceturtdien viesos ar 1:0 (1:0) uzvarēja Itālijas klubu "Napoli", divu maču summā triumfējot ar pārliecinošo 3:0.

Vienīgos vārtus šī mača 36.minūtē iesita Aleksandrs Lakazete, izcili izpildot tiešo brīvsitienu. Pirms tam gan mājinieki bija guvuši vārtus, taču aizmugures dēļ tie netika ieskaitīti.

Pusfinālā "Arsenal" tiksies ar Spānijas klubu "Valencia", kas ceturtdien savā laukumā 2:0 (1:0) apspēlēja citu šīs valsts vienību "Villarreal", divu maču summā gūstot virsroku ar 5:1.

Pusfināli notiks 2. un 9.maijā.

UEFA Eiropas līgas fināls notiks 29.maijā Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku.

Iepriekšējā sezonā par UEFA Eiropas līgas uzvarētājiem kļuva Spānijas klubs Madrides "Atletico", kas finālā ar 3:0 pārspēja Marseļas "Olympique" no Francijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu