Meiers izceļas ar rezultatīvu sniegumu Vienotās līgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Latvijas basketbola izlases centra spēlētājs Mārtiņš Meiers svētdien guva 17 punktus VTB Vienotās līgas regulārā čempionāta mačā, bet neglāba Krasnojarskas "Jeņisej" komandu no zaudējuma.

"Jeņisej" viesos ar rezultātu 85:93 (28:17, 22:26, 23:24, 12:26) piekāpās "Astana" vienībai.

Meiers šajā mačā laukumā pavadīja 27 minūtes un desmit sekundes, kuru laikā realizēja sešus no 11 divpunktu metieniem un piecus no deviņiem soda metieniem.

Tāpat jūrmalnieks izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva divas kļūdas, trīs reizes pārkāpa noteikumus un izprovocēja astoņas piezīmes, tikdams pie 16 efektivitātes koeficienta punktiem, kas bija dalīts otrs labākais rezultāts komandā.

"Jeņisej" komandā rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Deniss Zaharovs, bet uzvarētājiem 20 punktus guva Džalīls O'Braiens.

Vienotās līgas kopvērtējuma līdere ar 22 panākumiem 26 cīņās ir Maskavas CSKA, kas jau noslēgusi regulāro čempionātu, bet tai ar 19 uzvarām 24 spēlēs seko Kazaņas "Unics" un Jāņa Timmas pārstāvētā Maskavas apgabala "Himki".

Tikmēr Krasnojarskas "Jeņisej" ar deviņām uzvarām 24 mačos ir desmitā, "VEF Rīga" ar deviņām uzvarām 25 mačos ir 11.pozīcijā, bet Jāņa Blūma pārstāvētā Permas "Parma" ar pieciem panākumiem 25 cīņās ieņem priekšpēdējo vietu 14 komandu konkurencē.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 14 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Latvijas, Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu