Sorokins: Mēģināsim slovākiem uzspiest gana aktīvu spēles stilu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oļegs Sorokins
Oļegs Sorokins Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Latvijas U-18 hokejisti pirmdien pasaules čempionāta augstākās divīzijas mačā pret Slovākiju centīsies demonstrēt gana aktīvu spēli, uzsver valstsvienības galvenais treneris Oļegs Sorokins.

Latvijas hokejisti ar Slovākijas vienaudžiem tiksies plkst.16.30, uzvarētājai, visticamāk, saglabājot vietu augstākajā divīzijā un nodrošinot vietu ceturtdaļfinālā.

"Jāiet laukumā un jāspēlē. Netaisāmies kaut ko baidīties vai gaidīt. Mēģināsim uzspiest gana aktīvu spēles stilu, kas iepriekšējās spēlēs nav izdevies. Esam līdzīgas komandas, slovāki ir svara un auguma ziņā nedaudz pārāki. Tas, ka viņiem ir 1-2 spēlētāji, kuri cer uz draftu, komandas sniegumā neko neizsaka," intervijā Latvijas Hokeja federācijai (LHF) stāstīja Sorokins.

"Pagājušajā spēlē pamatīgi samiksējām maiņas, kas neatnesa savu labumu. To nācās darīt, jo rokas savainojuma dēļ izkrita Jānis Švanenbergs. Atgriežamies tajās pašās maiņās, kas bija sākumā. Pavisam izmainījām vairākuma izspēli," skaidroja U-18 izlases stūrmanis.

Piektdien pirmajā mačā Latvijas jaunie hokejisti ar 2:5 zaudēja Zviedrijai, bet otrajā ar 1:5 tika atzīts Krievijas pārākums. Abos dueļos vārtus sargāja Artūrs Šilovs.

"Ja atbraucam uz A grupas čempionātu, tad nevaram domāt, ka bez vārtsarga palīdzības mēs kaut ko varēsim panākt. Šilovs ir attaisnojis uz viņa liktās cerības. Abās spēlēs bija tā, ka mēs varējām aizķerties un rezultāts bija gana tuvs. Otro spēli principā zaudējām ar 1:3, jo pēdējie divi vārti bija tamdēļ, ka centāmies samazināt pārsvaru," secināja Sorokins.

 

Pērnā gada U-18 pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupā, kas norisinājās "Arēna Rīga", Sorokina vadītā valstsvienība izcīnīja uzvaras visās piecās spēlēs un ieguva ceļazīmi uz eliti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu