Bostonas "Celtics" pirmā nodrošina vietu NBA izslēgšanas turnīra otrajā kārtā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bostonas "Celtics" basketbolisti
Bostonas "Celtics" basketbolisti Foto: AFP/SCANPIX

Bostonas "Celtics" komanda svētdien kā pirmā nodrošināja vietu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra otrajā kārtā.

"Celtics" Austrumu konferences ceturtdaļfināla ceturtajā spēlē viesos ar rezultātu 110:106 (21:23, 26:26, 26:23, 37:34) pārspēja Indiānas "Pacers", sērijā līdz četrām uzvarām gūstot virsroku ar 4-0.

Bostoniešiem rezultatīvākais ar 20 punktiem bija rezervists Gordons Heivords, pa 18 punktiem guva Džeisons Teitams un Markuss Moriss, bet 14 punkti un 12 atlēkušās bumbas bija Alam Horfordam.

Tikmēr laukuma saimniekiem 22 punktus guva Bojans Bogdanovičs, 21 punkts bija Tairīkam Evansam, bet ar 14 punktiem sezonu noslēdza lietuvietis Domants Sabonis.

"Celtics" maču sāka ar izrāvienu 8:0, taču pretinieki pretī sameta 13 punktus pēc kārtas, tādējādi viesi ātri zaudēja vadības grožus. Lielāko daļu pirmā puslaika vadībā atradās "ķelti", tomēr pārtraukumā ar nelielu pārsvaru devās mājinieki - 49:47 "Pacers" labā.

Trešajā ceturksnī lielāko tiesu priekšā bija "Pacers", tomēr "Celtics" neļāva pretiniekiem attālināties. Ceturtās ceturtdaļas otrajā pusē "Celtics" nostiprināja vadību, tomēr pēdējā minūtē "Pacers" pietuvojās līdz mīnus četriem punktiem, bet līdz finālsvilpei bija palikusi tikai pusotra sekunde, kas bija par maz, lai atgūtu zaudēto.

Septiņpadsmitkārtējā NBA čempione "Celtics" konferences pusfinālu sasniegusi trešo sezonu pēc kārtas. Tajā Bostonas vienība spēkosies ar Milvoki "Bucks" vai Detroitas "Pistons" - šajā pārī ar 3-0 vadībā ir Milvoki vienība.

Pērn otro gadu pēc kārtas par NBA čempioniem kļuva Goldensteitas "Warriors", kas finālsērijā ar 4-0 pieveica Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu