Noskaties: Ovečkins nesavalda emocijas un tiek aizsūtīts uz ģērbtuvēm

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aleksandrs Ovečkins
Aleksandrs Ovečkins Foto: AP/Scanpix

Pasaulslavenais krievu hokejists Aleksandrs Ovečkins pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu turnīra mačā nespēja savaldīt emocijas, kā rezultātā tiesneši viņu izraidīja no spēles.

Ovečkina pārstāvētā NHL čempionvienība Vašingtonas "Capitals" pirmdien izbraukumā ar rezultātu 2:5 piekāpās Karolīnas "Hurricanes". Līdz ar to Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā Austrumu konferencē starp šīm komandām rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3. Sērijas uzvarētājs noskaidrosies izšķirošajā - 7. spēlē.

Aizvadītajā mačā Ovečkins pirmajā periodā guva vārtus, izvirzot "Capitals" komandu vadībā ar 2:1.

Savukārt trešā perioda vidū tiesneši neieskaitīja Ovečkinam vārtu guvumu, kas būtu ļāvis "Capitals" komandai panākt neizšķirtu 3:3.

Nedaudz vairāk nekā minūti pirms mača pamatlaika beigām Ovečkins iesita pretiniekam ar nūju. Par noteikumu pārkāpumu Krievijas hokejistam tika piespriests 2 minūšu noraidījums.

Ovečkins nevaldīja emocijas un sāka aplaudēt tiesnešiem, kuri Krievijas hokejistu izraidīja no spēles.

Pašlaik 33 gadus vecais Ovečkins šosezon NHL regulārajā čempionātā bija labākais vārtu guvējs ar 51 precīzu metienu. Par sezonas labāko snaiperi viņš kļuva 8. reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu