Noskaties: Ronaldu gūst 600. vārtus klubu karjerā

CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/SCANPIX

Portugāles futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu guvis 600. vārtus klubu karjerā, vēsta ESPN.

Pagājušajā nedēļas nogalē par Itālijas čempioni futbolā kronētā Turīnas "Juventus" sestdien cīnījās neizšķirti A sērijas spēlē

Ronaldu pārstāvētā "Juventus" viesos nospēlēja 1:1 (0:1) ar Milānas "Inter", kas cīnās par vietu pirmajā četriniekā un ceļazīmi uz UEFA Čempionu līgas grupu turnīru.

Spēles septītajā minūtē ar tālu un planējošu sitienu bumbu "Juventus" vārtos raidīja beļģis Radža Naingolans, bet Turīnas vienību no zaudējuma izglāba Ronaldu, kurš 62.minūtē bija precīzs no soda laukuma robežas.

34 gadus vecajam Ronaldu šie bija 600. vārti klubu karjerā:

  • 450 vārti Madrides "Real" (Spānija)
  • 118 vārti Mančestras "United" (Anglija)
  • 27 vārti Turīnas "Juventus" (Itālija)
  • 5 vārti Lisabonas "Sporting" (Portugāle)

Ronaldu patlaban principiālajā duelī ar Argentīnas futbolistu Lionelu Mesi ir nedaudz priekšā. Spānijas komandas "Barcelona" zvaigzne klubu karjerā guvis 598 vārtus.

Tikmēr labāko četriniekā Itālijas A sērijā ielauzās "AS Roma", kas savā laukumā ar 3:0 (2:0) guva virsroku pār "Cagliari" vienību. Romiešiem vārtus guva Federiko Facio, Havjers Pastore un Aleksandars Kolarovs.

"Spēlējām labi un izcīnījām trīs punktus, kas ļoti noder cīņā par Čempionu līgu. Mani vārti palīdzēja komandai nomierināties, žēl gan, ka cits sitiens trāpīja pa pārliktni - tie būtu vēl skaistāki vārti," teica Pastore, kurš traumas dēļ šosezon spēlējis vien 12 mačos.

Tikmēr "Juventus" tuvākā sekotāja "Napoli" svētdien viesos ar 2:0 (1:0) pārspēja "Frosinone" vienību, vārtus gūstot Drīsam Mertensam un Amīnam Junesam.

"Juventus" kontā ir 88 punkti 34 mačos, kamēr 70 punktus iekrājusi "Napoli". Trešā ar 61 punktu ir Milānas "Inter", kamēr pirmo četrinieku 58 punktiem 34 dueļos noslēdz "AS Roma", bet tālāk ar 56 punktiem 33 cīņās ir "AC Milan" un "Atalanta".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu