"Liverpool" aizsargs van Dijks nosaukts par premjerlīgas labāko futbolistu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Virdžils van Dijks
Virdžils van Dijks Foto: AP/Scanpix

"Liverpool" komandas aizsargs Virdžils van Dijks nosaukts par šīs sezonas labāko Anglijas premjerlīgas spēlētāju Anglijas Profesionālo futbolistu asociācijas (PFA) vērtējumā.

Līdz ar to jau otro gadu pēc kārtas šo godu izpelnījies kāds no "Liverpool" futbolistiem, jo pērn šo atzinību guva ēģiptiešu uzbrucējs Mohameds Salāhs.

"Domāju, nevar būt lielāka atzinība, kā tikt nosauktam par labāko citu spēlētāju vērtējumā. Ar šiem futbolistiem tu tomēr katru nedēļu tiecies aci pret aci," prieku par balvas saņemšanu neslēpa van Dijks.

Cīņā par labākā spēlētāja balvu van Dijks pieveica Mančestras "City" uzbrucējs Rahīmu Stērlingu, kurš gan tika nosaukts par sezonas labāko jauno spēlētāju.

Van Dijks uz "Liverpool" pārcēlās 2018.gada janvārī no "Southampton" komandas par 75 miljoniem mārciņu (87 miljoniem eiro). Nīderlandietis ir kļuvis par Liverpūles vienības aizsardzības balstu.

Šosezon "Liverpool" premjerlīgā 20 spēles aizvadījusi "sausā" un kopumā 36 mačos ielaidusi tikai 20 vārtus, kas lielā mērā ir tieši van Dijka nopelns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu