"Warriors" gūst uzvaru arī otrajā spēlē pret "Rockets"

CopyDraugiem X Whatsapp
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: Reuters / Scanpix

Iepriekšējo divu gadu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione Goldensteitas "Warriors" otrdien Rietumu konferences pusfināla otrajā spēlē savā laukumā ar rezultātu 115:109 (29:20, 29:29, 24:26, 33:34) pieveica Hjūstonas "Rockets".

Sērijā līdz četrām uzvarām "Warriors" tādējādi izvirzījusies vadībā ar 2-0. Nākamie divi mači notiks Hjūstonā.

Uzvarētāju rindās 29 punktus iemeta Kevins Durants, kamēr Klejs Tompsons pievienoja 21 punktu.

Lai arī "Warriors" komanda šajā mačā ne reizi neatradās iedzinējos, tai ievērojamu vadību, kas ļautu jau priekšlaicīgi svinēt uzvaru, neizdevās iegūt. Pirmajā ceturtdaļā acs traumu guva pagājušās sezonas NBA vērtīgākais spēlētājs Džeimss Hārdens no "Rockets" komandas, kuram pretinieku vienības basketbolists Dreimonds Grīns trāpīja pa seju. Lai arī aizsargam bija grūtības ar redzi, viņš tik un tā atgriezās laukumā un cīņu noslēdza ar 29 punktiem, būdams rezultatīvākais spēlētājs komandā.

Pirmajā ceturtdaļā pirksta traumu guva arī "Warriors" līderis Stefans Karijs, tomēr arī viņš spēli varēja turpināt.

"Hārdenam bija problēmas ar acīm. Esmu pārliecināts, ka viņš šajā mačā būtu vēlējies nospēlēt labāk, tomēr, ņemot vērā apstākļus, domāju, ka viņš to paveica lieliski," pauda "Rockets" galvenais treneris Maiks D'Antoni.

Tikmēr Austrumu konferences pusfinālā neizšķirtu panākusi regulārā čempionāta uzvarētāja Milvoki "Bucks", kas savā laukumā ar 123:102 (25:30, 34:25, 39:18, 25:29) pieveica Bostonas "Celtics", sērijā panākot 1-1.

Lielisku maču aizvadīja "Bucks" līderis Jannis Adetokunbo, kurš guva 29 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, kamēr 28 punktus pievienoja Kriss Midltons.

Pirmajā mačā "Bucks" piedzīvoja negaidītu sakāvi ar 90:112, tomēr nu tai izdevies izlīdzināt rezultātu sērijā.

Tikmēr "Bucks" sastāvā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Markuss Moriss, bet pirmajā abu komandu cīņā teicami nospēlējušais Kairijs Ērvings iemeta tikai deviņus punktus.

Pērn otro gadu pēc kārtas par NBA čempioniem kļuva Goldensteitas "Warriors", kas finālsērijā ar 4-0 pieveica Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu