Vismane uzvar vienu no favorītēm un sasniedz ITF turnīra otro kārtu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas sieviešu tenisa ceturtā rakete Daniela Vismane trešdien ar uzvaru sāka Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Pasaules tūres Himku W25 sērijas turnīra pamatsacensības.

Pasaules ranga 618.numurs Vismane pirmajā kārtā ar 6-4, 6-3 negaidīti uzvarēja sacensību sesto numuru Anastasiju Komardinu no Krievijas, kura WTA rangā atrodas WTA 358.vietā.

Par otrās kārtas sasniegšanu Vismane nopelnījusi piecus WTA ranga punktus, turklāt vēl viens viņai pienākas par kvalifikācijas pārvarēšanu.

Nākamajā kārtā Vismane tiksies ar Bosnijas un Hercegovinas tenisisti Deu Herdželašu, kura ir pasaules 449.rakete.

Tikmēr Uzbekistānā notiekošajā Namanganas W25 sērijas turnīrā dubultspēļu sacensības ar pārliecinošu uzvaru sākusi Latvijas trešā rakete Diāna Marcinkēviča. Viņa duetā ar ukrainieti Žannu Poznihirenko pirmajā kārtā ar 6-1, 6-1 sagrāva mājinieces Setoru Normurodovu un Valentīnu Šlejnu, kuras turnīrā startēja ar rīkotāju piešķirto ielūgumu jeb "wild card".

Otrās kārtas jeb ceturtdaļfināla sasniegšana Marcinkēvičai ļāvusi tikt pie deviņiem dubultspēļu ranga punktiem.

Vienspēļu pasaules ranga 266.vietas īpašniece Marcinkēviča, turnīrā būdama izlikta ar otro numuru, pirmās kārtas mačā ar 6-4, 6-1 sagrāva vien 16 gadus veco Normurodovu, kura WTA rangā nav atrodama.

Par pirmās kārtas pārvarēšanu Marcinkēviča nopelnījusi piecus WTA ranga punktus, bet otrajā kārtā viņa tiksies ar Honkongas tenisisti Judisu Čonu (WTA 498.), kurai iepriekšējā nedēļā citā Uzbekistānā notikušajā turnīrā nācās piekāpties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu