"Trail Blazers" izlīdzina sēriju pret "Nuggets"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Portlendas "Trail Blazers" vienība trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Rietumu konferences pusfināla otrajā spēlē izbraukumā ar rezultātu 97:90 (28:23, 22:12, 28:29, 19:26) pieveica Denveras "Nuggets", sērijā līdz četrām uzvarām panākot neizšķirtu 1-1.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Kristians Džeimss Makolums, kamēr "Trail Blazers" līderis Damjans Lilards atzīmējās vien ar 14 punktiem, no spēles realizējot vien piecus no 17 metieniem. Tikmēr Enesam Kanteram 15 punkti un deviņas atlēkušās bumbas.

Portlendas vienībai šajā mačā izdevās ierobežot "Nuggets" līderi Nikolu Jokiču, kurš spēli tik un tā noslēdza ar 16 punktiem, 14 atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm, tomēr no spēles realizēja septiņus no 17 metieniem. Sērijas pirmajā mačā serbs iemeta 37 punktus.

Vēl "Nuggets" sastāvā 15 punktus guva Džamals Marejs.

Otrā puslaika sākumā "Trail Blazers" izvirzījās vadībā ar 17 punktu pārsvaru, turklāt turpinājumā vadība tika arī noturēta, lai gan "Nuggets" basketbolisti pietuvojās, bet pretiniekus nepanāca.

Trešdienas mačā Denveras vienība no tālmetienu līnijas grozam uzbruka tikai ar 20,7% precizitāti (6/29), kas bija liels kontrasts, salīdzinot ar pirmo spēli - 41,4% (12/29).

Sērijas nākamās divas spēles notiks Portlendā, komandām pirmo maču aizvadot piektdien.

Otrā Rietumu konferences pusfināla sērijā iepriekšējo divu gadu NBA čempione Goldensteitas "Warriors" ar 2-0 ir vadībā pret Hjūstonas "Rockets".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu