Medijs: Kuruca pārstāvētajai "Nets" ir labas izredzes piesaistīt NBA zvaigznes

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kevins Durants un Kavai Lenards
Kevins Durants un Kavai Lenards Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Bruklinas "Nets", kuru pārstāv Rodions Kurucs, ir labas izredzes vasarā brīvo aģentu tirgū piesaistīt līgas zvaigznes, vēsta SYN.

"Nets" šosezon demonstrēja labu sniegumu, salīdzinoši negaidīti ar gados jauniem spēlētājiem sasniedzot NBA izslēgšanas spēļu turnīru. Labais sniegums palielinājis Bruklinas kluba izredzes vasarā piesaistīt sastāvam kādu līgas zvaigzni.

Veicot stratēģiski pareizas darbības, "Nets" vasarā var atbrīvot līdzekļus, lai divām NBA zvaigznēm piedāvātu līgumus ar maksimālo atalgojumu. Viens no veicamajiem soļiem ir aizmainīt Alenu Krebu, kuram ir līgums uz nākamo sezonu ar 18,5 miljonus ASV dolāru lielu atalgojumu.

Jau ilgāku laiku Ziemeļamerikas medijos klīst baumas, ka vasarā NBA čempionvienību Goldensteitas "Warriors" varētu atstāt viens no līgas labākajiem spēlētājiem Kevins Durants.

Daudz spekulēts, ka Durants varētu pievienoties Ņujorkas "Knicks", taču "Nets" komandas potenciāls ir lielāks, kas varētu ietekmēt viņa izvēli, kur turpināt savu karjeru.

Durants esot arī labos draugos ar vienu no "Nets" komandas vadošajiem spēlētājiem Kerisu Levertu. Viņš izslēgšanas turnīrā bija Bruklinas kluba līderis, vidēji mačā gūstot 21 punktu.

"Nets" komandai esot arī labas izredzes vasarā piesaistīt Toronto "Raptors" līderi Kavai Lenardu, kurš līdzīgi kā Durants tiek uzskatīts par vienu no labākajiem basketbolistiem pasaulē.

"Nets" ģenerālmenedžeris Šons Markss iepriekš strādāja Sanantonio "Spurs" menedžmentā, kad šajā komandā spēlēja Lenards. Tāpat viens no "Nets" treneriem/skautiem ir Tjago Spliters, kurš basketbolista karjerā četras sezonas kopā ar Lenardu pavadīja "Spurs" vienībā.

Bostonas "Celtics" zvaigzne Kairijs Ērvings arī par savu nākamo komandu vasarā brīvo aģentu tirgū varētu izvēlēties Bruklinu. Viņš bērnībā auga kā "Nets" fans, kad kluba mājvieta bija Ņūdžersijā.

Jau vēstīts, ka "Nets" vasarā vēloties iesaistīties cīņā par Filadelfijas "76ers" uzbrucēju Tobiasu Herisu, kurš spēlē 3. un 4. numura pozīcijā tāpat kā Kurucs.

Pašlaik 21 gadu vecais Kurucs savā NBA debijas sezonā regulārajā čempionātā 63 mačos vidēji guva 8,5 punktus, bet "play-off" turnīrā 4 spēlēs viņš vidēji iemeta 6,3 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu