Pauls Timrots testē "Teslu" uz Latvijas ceļiem (9)

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA. TVNET kolāža

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma Cilts jaunāko sēriju. Šoreiz Pauls Timrots uz sarunu aicinājis plastikas ķirurgu un tehnoloģiju fanu Jāni Zaržecki, kurš raidījuma skatītājiem sagatavojis stāstu par savu pieredzi ar ikonisko elektromobili "Tesla", kas pilnībā mainīja priekšstatu par elektromašīnas iespējām. Arī Pauls Timrots nolemj izmēģināt slaveno spēkratu un brauciena laikā nespēj valdīt izbrīnu. 

Jāni Zaržecki aizrauj jaunākās tehnoloģijas, tostarp arī inovācijas braucamrīku pasaulē. Tomēr Paula Timrota pieredze, Ātruma Cilts raidījumā mēģinot ar elektroauto aizbraukt no Rīgas uz Liepāju, raisījusi skepsi par šādu automašīnu lietderīgumu. Viss mainījās dienā, kad J. Zaržeckis pats pirmo reizi iekāpa "Teslā". Viņš skaidros, kas šajā auto ir tik īpašs, kāds tas ir apkopē, un kur "Teslu" pirkt izdevīgāk – Latvijā vai ASV. 

Lai ne vien stāstītu, bet arī parādītu, kādēļ "Tesla" ir labākā auto izvēle, Jānis aicina Paulu sēsties pie leģendārās mašīnas stūres. Vai gudrais auto tiešām ir tik lielisks, kā par to stāsta, un vai "Tesla" spēs iekarot arī Paula sirdi, noskaidrosim jaunākajā Ātruma Cilts sērijā. 

Šajā Ātruma Cilts sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums kļuvis vēl mobilāks, jo bieži izrausies no ierastās studijas un dosies uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem. 

Ātruma Cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu