Bostonas "Celtics" prezidents Eindžs pārcietis sirdstrieku

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" prezidents basketbola jautājumos Denijs Eindžs pārcietis nelielu sirdstrieku, tomēr kluba vadība jau ziņo, ka viņa veselības stāvoklis ir stabils.

"Celtics" kluba ceturtdienas paziņojumā vēstīts, ka Eindžs sirdstrieku pārcieta, kad devies līdzi klubam izbraukuma sērijā, kur viņa vadītā komanda NBA izslēgšanas spēļu Austrumu konferences otrajā kārtā spēkojas ar Milvoki "Bucks".

Sirdstrieku prezidents pārcieta pēc aizvadītā mača, taču no nopietnām sekām izdevās izvairīties, jo Eindžs ātri vien saņēma medicīnisko palīdzību.

"Par laimi, mediķi ātri noreaģēja, un Eindžs saņēma tūlītēju medicīnisko palīdzību. Šobrīd viņa veselības stāvoklis tiek raksturots kā labs, un mēs paredzam, ka viņš pilnībā atveseļosies," vēsta kluba paziņojums.

Bostonas kluba prezidentam šī nav pirmā sirdstrieka - arī 2009.gadā Eindžs pārcieta vieglu sirdstrieku, no kuras spēja pilnībā atlabt.

Spēlētāja karjerā Eindžs izcīnīja divus NBA čempionu titulus 1984. un 1986.gadā, spēlējot Bostonas "Celtics". Karjeras laikā viņš ir pārstāvējis arī Sakramento "Kings" komandu, bet kopumā līgā viņš aizvadīja 14 sezonas.

"Celtics" klubs 2008.gadā izcīnīja NBA trofeju - tā brīža kluba vadītājs Eindžs, maiņas darījumā ieguva līgas superzvaigznes Kevinu Gārnetu un Reju Alenu, tādējādi spēcinot Bostonas uzbrukumu, kurā tolaik jau atradās Pols Pīrss.

Tajā pašā gadā Eindžs iegūto komandas trofeju papildināja ar individuālo balvu, kuru ieguva kā līgas labākais funkcionārs.

Savukārt Austrumu konferences pusfinālā spēlējošā Bostonas "Celtics" šobrīd sērijā cīnās neizšķirti ar 1-1 pret Milvoki "Bucks". Sērija tiek aizvadīta līdz vienas komandas četrām uzvarām.

Nākamā spēle paredzēta piektdien Bostonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu