Blāvi spēlējošais Kuruca komandas Krebs nākamsezon saņems teju 20 miljonus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Alens Krebs
Alens Krebs Foto: AFP/SCANPIX

Šajā sezonā blāvu sniegumu demonstrējušais Rodiona Kuruca pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas "Nets" spēlētājs Alens Krebs izmantojis līgumā atrunāto punktu un pagarinājis līgumu ar vienību, bet viņa alga nākamsezon būs iespaidīgi 18,5 miljoni dolāru (16,5 miljoni eiro), vēsta ESPN.

Krebs izmantojis savā līgumā iekļauto punktu, kas viņam pašam ļauj izvēlēties, vai turpināt sadarbību ar "Nets". Ar pašreizējiem līguma nosacījumiem basketbolists ir nolēmis to darīt.

Pirms trim gadiem Krebs piekrita "Nets" piedāvājumam par četru gadu līgumu 75 miljonu dolāru (67 miljonu eiro) vērtībā, bet šim kontraktam pielīdzinājās spēlētāja tā brīža klubs Portlendas "Trail Blazers", tāpēc viņš tajā palika. Savukārt Bruklinas klubā basketbolists nonāca 2017.gada vasarā maiņas darījuma ietvaros.

Nākamajā vasarā 27 gadus vecais Krebs kļūs par neierobežoti brīvo aģentu.

Šī sezona Krebam nebija veiksmīga, jo regulārajā čempionātā viņš traumu dēļ aizvadīja tikai 43 spēles, kuru laikā vidēji iemeta 9,6 punktus un izcīnīja 3,4 atlēkušās bumbas. Tā bija viņa mazrezultatīvākā sezona kopš 2014./15.gada.

Sezonas izskaņa un izslēgšanas turnīru Krebs izlaida veselības likstu dēļ.

Šajā sezonā Krebs bija "Nets" apmaksātākai basketbolists.

Šajā vasarā brīvo aģentu statusā būs vairāki "Nets" basketbolisti, tostarp līderis D'Endželo Rasels. Sagaidāms, ka ar viņu tiks noslēgta jauna vienošanās, kas spēlētājam ļaus kļūt par turīgāko komandas sastāvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu