Igors Miglinieks kļuvis par Ķīnas čempionu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Igors Miglinieks
Igors Miglinieks Foto: Publicitātes foto

Par Ķīnas basketbola asociācijas (CBA) čempioni piektdien kļuvusi Guandunas "Southern Tigers", kuras treneru korpusā ir arī latviešu speciālists Igors Miglinieks.

Finālsērijā līdz četrām uzvarām "Southern Tigers" ar rezultātu 4-0 pieveica Sjiņdzjanas "Flying Tigers" vienību, bet noslēdzošajā mačā Guandunas klubs viesos piektdien triumfēja ar 103:98 (23:19, 21:22, 30:36, 29:21).

Guandunas vienība par Ķīnas čempioni tika kronēta jau devīto reizi, bet pēdējo titulu tā izcīnīja 2013.gadā.

Par "Southern Tigers" galveno treneri strādā Du Fens, bet Miglinieks ir viens no ķīniešu speciālista palīgiem. Šī gada CBA čempioni izslēgšanas turnīrā nezaudēja nevienu spēli, demonstrējot ļoti pārliecinošu sniegumu.

Abas komandas iepriekš finālā tikās arī 2017.gadā, kad čempiontitulu izcīnīja "Flying Tigers".

Lielisku sniegumu "Southern Tigers" rindās demonstrēja Dzjaņlians Ji, kurš finālsērijā izcēlās ar 27,8 vidēji spēlē gūtiem punktiem, kā arī caurmērā izcīnīja 14 atlēkušās bumbas. Viņš karjeras laikā arī pārstāvējis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubus Losandželosas "Lakers", Milvoki "Bucks", Vašingtonas "Wizards", Ņūdžersijas "Nets" un Dalasas "Mavericks".

"Southern Tigers" komandā šajā sezonā spēlēja arī Eiropā labi zināmais amerikānis Sonijs Vīmss, kurš Vecajā kontinentā pārstāvējis tādus klubus kā Stambulas "Anadolu Efes", Maskavas CSKA, Telavivas "Maccabi" un Kauņas "Žalgiris".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu