Rīgā notiks "Ghetto Games" jaunās sezonas atklāšana

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
"Ghetto Games" (Grīziņkalns)
"Ghetto Games" (Grīziņkalns) Foto: Publicitātes foto

Rīgā, Griziņkalna sporta kompleksā, 13. maijā notiks jaunās ielu sporta un kultūras kustības "Ghetto Games" sezonas atklāšana, informē portāls balticevents.info. Uz pasākumu tiks aicināti visu sezonu labākie sportisti, īpašie viesi, kā arī vadošie Latvijas sporta un šovbiznesa pārstāvji.

"Esam priecīgi, ka jau 11 gadus pēc kārtas mēs speram soļus uz priekšu, piedāvājot jaunas lietas, kas papildina pasākumu būtību un piesaista vairāk jauniešu. Uz doto brīdi "Ghetto Games" pasākumos piedalās vairāk kā 10 000 cilvēku no 13 līdz 35 gadu vecumam. Tie ir ap 4000 "Ghetto Basket" basketbolistu, 3000 "Ghetto Football" futbolistu, "Ghetto Dance" dejotāju, "Ghetto Fight" cīņas meistaru un ekstrēmo sportu veidu pārstāvji," saka "Ghetto Games" līderis Raimonds Elbakjans.

Šajā sezonā akcenti ir likti uz lieliem pasākumiem: ikgadējais festivāls Ventspilī ar pirmo Latvijas hip-hop festivālu, "Ghetto Fight" pankrationa cīņu turnīri, Eiropas Kausa kvalifikācija sievietēm un vīriešiem 3x3 basketbolā, "Ghetto Football Freestyle", "Ghetto Football Panna" tūre Latvijas pilsētās, starptautiskās 3x3 ielu futbola sacensības, prestižās "Ghetto Basket Riga Challenger" un superfināli.

Sākot ar 13. maiju visas vasaras garumā Griziņkalnā regulāri notiks "Ghetto Basket" un "Ghetto Football" pasākumi, kuros katrs var pieņemt dalību. Tāpat arī sporta kompleksā katru dienu ir iespēja apmeklēt bezmaksas trenažieru zāli, ielu vingrošanas laukumu un nodarboties ar sportu svaigā gaisā.

Atgādinām, ka visi pasākumi skatītājiem ir absolūti bezmaksas. Plašāka informācija par Ghetto Games aktivitātēm ir pieejama oficiālā mājaslapā www.ghetto.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu