Traumas dēļ atliek Usika debiju smagsvaros

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Jānis Škapars/TVNET

Tituliem bagātais Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks traumas dēļ nevarēs 25. maijā iziet ringā, lai aizvadītu debijas cīņu smagsvaru kategorijā.

Usika nākamā cīņa bija plānota 25. maijā Oksonhilā, Mērilendā (ASV) pret Kamerūnā dzimušo Francijas bokseri Karlosu Takamu.

Ukrainas boksera pārstāvji paziņojuši, ka Usiks iedzīvojis bicepsa traumā, kuras dēļ pagaidām jāatliek gaidāmā cīņa.

"Divus mēnešus katru dienu tika ieguldīts smags darbs, lai sagatavotos šai cīņa. Bija atlikušas vēl divas nedēļas, bet viņš ir guvis savainojumu. Protams, visi ir ļoti vīlušies, it īpaši pats Usiks," intervijā ESPN norāda viens no Ukrainas menedžeriem Egiss Klimass.

"Viņam varētu nākties izlaist aptuveni mēnesi. Ārsti viņam norādījuši, ka mēnesi neko nedrīkst darīt ar traumēto roku. Tad varbūt būs vajadzīgs vēl viens vai divi mēneši atlabšanai. Cerams, ka viņš varētu būt gatavs cīnīties kaut kad septembrī," piebilda Klimass.

32 gadus vecais Usiks profesionāļa karjerā aizvadījis 16 cīņas, visās gūstot uzvaru (12 nokauti).

Ukrainas bokseris pērn triumfēja Pasaules boksa supersērijas pirmajā sezonā, kļūstot par neapstrīdamu pasaules čempionu pirmajā smagajā svarā (līdz 90,7 kilogramiem).

Usiks, kurš Latvijas bokserim Mairim Briedim sarūpējis karjerā vienīgo zaudējumu, apņēmies gūt panākumus smagsvaru kategorijā. 

38 gadus vecais Takams profesionāla boksera karjerā izcīnījis 36 uzvaras (28 nokauti), cietis 5 zaudējumus un piedzīvojis 1 neizšķirtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu