Izsludināta papildus bobsleja stūmēju atlase

CopyDraugiem X Whatsapp
Mirklis no bobslejistu un skeletonistu atlases Murjāņos.
Mirklis no bobslejistu un skeletonistu atlases Murjāņos. Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Murjāņu sporta ģimnāzijā sestdien, 18. maijā, notiks papildus bobsleja stūmēju un jauno skeletonistu atlase. Tā ir papildus iespēja tiem, kuri nevarēja piedalīties pirmajā šī gada atlasē, vai arī tajā saņēma mājas uzdevumu pirms otrās atlases, vēsta Latvijas Bobsleja un skeletona federācija.

Lai būtu iekšējā konkurence komandā un panākumu turpinājums nākotnē, atkal tiek meklēti jauni talanti bobslejā un skeletonā. Nākamsezon ierindā atgriezīsies arī mūsu titulētākais bobsleja pilots Oskars Melbārdis, līdz ar to nepieciešami stūmēji arī viņa ekipāžām divniekos un četriniekos.

Pats Melbārdis teic, ka negrasās atņemt labākos stūmējus Oskaram Ķibermanim un viņš domā par jaunas komandas veidošanu, bobslejā gan atgriezies arī viņa ilggadējais stūmējs Daumants Dreiškens.

Latvijai nākamsaezon vajag vismaz trīs spēcīgas komandas četriniekos, jo augstā līmenī startēs arī Ralfs Bērziņš, turklāt vēl jau Latvijai ir vairākas jaunas ekipāžas Eiropas kausu apritē.

Līdz Pekinas ziemas olimpiskajām spēlēm vēl atlikuši trīs gadi un labākajiem stūmējiem jau no šīs atlases ir reāla iespēja kļūt par olimpiešiem.

Uz bobsleja atlasi tiek aicināti spēcīgi, ātri un sevis apliecināt griboši jaunieši, vēlams no 16-26 gadu vecumam, augumā no 175 cm un vairāk.

Būtu labi, ja kandidāti spētu veikt 30 metrus gaitā vismaz 3.20 sekundēs. Tāpat tiek meklēti arī jauni talanti skeletonā, kur pretendentiem jābūt atbilstošākiem šī sporta veida specifikai.

Bobsleja atlases testu programmā:

  • 30 m skrējiens gaitā
  • bobsleja trenažiera stumšana

Jauno bobslejistu un skeletonistu papildus testi notiks sestdien, 18. maijā, Murjāņu sporta ģimnāzijas manēžā plkst. 12.00.

Ierašanās, sagatavošanās un reģistrācija jau no plkst. 11.00.

Papildus informācija pa tālruņiem:

  • 22333953
  • 67517373
  • 25442244 (skeletons)
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu