"Raptors" un "76ers" sērijā būs nepieciešama septītā spēle

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džimijs Batlers un Denijs Grīns
Džimijs Batlers un Denijs Grīns Foto: AFP/SCANPIX

Filadelfijas "76ers" naktī uz piektdienu (pēc Latvijas laika) savā laukumā ar rezultātu 112:101 pārspēja Toronto "Raptors", panākot sērijā līdz 4 uzvarām neizšķirtu 3-3. Līdz ar to šajā duelī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences pusfinālā būs nepieciešama izšķirošā - septītā spēle.

"76ers" rindās rezultatīvākais bija Džimijs Batlers, kurš guva 25 punktus, izdarīja 8 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 6 atlēkušās bumbas, bet Bens Simonss pievienoja 21 punktu, 8 atlēkušās bumbas un 6 rezultatīvas piespēles.

Filadelfijas komandā teicamu spēli aizvadīja arī Žoels Embīds, kurš iemeta 17 punktus un savāca 12 atlēkušās bumbas, bet Tobiass Heriss pievienoja 16 punktus. 9 atlēkušās bumbas un 5 rezultatīvas piespēles.

Savukārt "Raptors" sastāvā Kavai Lenards guva 29 punktus, izcīnīja 12 bumbas pie groziem un veica 5 rezultatīvas piespēles, bet Paskāls Sjakams atzīmējās ar 21 punktu un 6 izcīnītām atlēkušajām bumbām.

Pirmajā puslaikā "Raptors" izpildīja 17 tālmetienus, bet tikai 3 no tiem sasniedza mērķi. "76ers" labāk cīnījās par atlēkušajām bumbām, mača gaitā panākot pat 24 punktu pārsvaru.

Ceturtā ceturtdaļa iesākās ar rezultātu 87:67 par labu Filadelfijas komandai. Toronto vienība centās atspēlēties, taču "76ers" pārliecinoši nosargāja vadības grožus.

Sērijas septītā spēle notiks 13. maijā Toronto.

Šī dueļa uzvarētāji Austrumu konferences finālā spēkosies ar NBA regulārā čempionāta labāko komandu Milvoki "Bucks", kas pusfinālā pārspēja Bostonas "Celtics".

Rietumu konferences pusfinālā čempionvienība Goldensteitas "Warriors" ir vadībā duelī pret Hjūstonas "Rockets" ar 3-2.

Savukārt otra pusfināla pārī Denveras "Nuggets" un Portlendas "Trail Blazers" komandu cīņā patlaban ir neizšķirts 3-3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu