Početino: Būtu stulbi palikt "Hotspur" klubā bez plāna

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Maurisio Početino
Maurisio Početino Foto: Reuters/ScanPix

Būtu stulbi palikt Anglijas futbola klubā Totenhemas "Hotspur" bez plāna nākotnei, atzina komandas galvenais treneris Maurisio Početino.

"Hotspur" vienība šonedēļ dramatiskā manierē sasniedza UEFA Čempionu līgas finālu, kur tiksies ar citu Anglijas klubu "Liverpool". Početino vadītā komanda pēdējās sezonās ierasti nav izcēlusies ar aktivitātēm transfēru tirgū, kamēr tās konkurentes Anglijā tērējušas iespaidīgas summas.

Tikmēr pats Početino regulāri saistīts ar pārcelšanos uz kādu naudīgāku un ambiciozāku klubu, kamēr "Hotspur" komandai nav bijis konkrētu ambīciju.

"Neesmu gatavs sākt jaunu ceļu bez konkrēta plāna, skaidras idejas un plāna," pauda Početino, kuram līgums ar "Hotspur" ir spēkā vēl uz nākamajiem četriem gadiem. "Es ļoti labi zinu, kā strādā šis bizness. Visi zina, ka šim klubam ir jāstrādā citādāk, kas nenozīmē naudas tērēšanu vairāk vai mazāk."

"Mēs būsim naivi, ja tagad domāsim, ka mums jāturpina strādāt tāpat kā iepriekšējos piecus gadus un mēs tik un tā sasniegsim UEFA Čempionu līgas finālu, būsim Anglijas premjerlīgas pirmajā četriniekā un turpināsim līdzvērtīgi cīnīties ar tādiem klubiem kā "Liverpool" un abām Mančestras vienībām," uzsvēra argentīniešu speciālists, kurš piebilda, ka viņam vajadzīgi papildus rīki, lai sacenstos ar šīm komandām.

Početino uzsvēra, ka "būtu stulbi" palikt "Hotspur" klubā, ja tajā nekas nemainīsies.

Iepriekš argentīnietis nebija slēpis nepatiku par to, ka viņa pārstāvētais klubs ir tik pasīvs transfēru tirgū.

Šajā sezonā Početino vārds tika vairākkārt locīts saistībā ar bagātā Mančestras "United" kluba galvenā trenera krēslu, tomēr nesen šī vienība vienojās ar norvēģi Ūli Gunnaru Sūlšēru par pilnvērtīgu līgumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu