Porziņģa asiņainais konflikts: vietējais iedzīvotājs sniedz savu versiju par notikušo (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Izskanējusi versija par notikušo konfliktsituāciju, kurā, spriežot pēc internetā publicētā video, iesaistīts arī Latvijas basketbolists un NBA kluba Dalasas "Mavericks" spēlētājs Kristaps Porziņģis. Ar TVNET sazinājās kāds vietējais iedzīvotājs, kurš sniedzis savu versiju par notikušo. 

Iedzīvotājs, kurš vēlējās palikt anonīms, TVNET pastāstīja, ka Porziņģis ar draugiem nedēļās nogalē apmeklējis jauno Liepājas klubu "Cukurfabrik'". Izklaides vietā atradusies cita kompānija, ko vietējie dēvē par "Karostas bandu". Kluba apsardze šai kompānijai palūgusi atstāt izklaides vietas telpas, taču šie cilvēki, spriežot pēc vietējā iedzīvotāja stāstītā, palikuši gaidīt pie kluba ieejas, lai pēc apsarga darba laika beigām ar viņu izrēķinātos.

Brīdī, kad Porziņģis ar saviem draugiem devies ārā no kluba telpām, izcēlies konflikts starp viņiem un iepriekšminēto kompāniju. 

Kā zina teikt vietējais iedzīvotājs, konflikta rezultātā Porziņģim esot pārsista acs un lauzta roka.

Vienam no basketbolista draugiem esot apstājusies sirdsdarbība, tomēr viņam veiksmīgi sniegta pirmā palīdzība. Vēl kāds Porziņģa draugs saņēmis sitienu ar ar metāla krēslu. 

Pēc iedzīvotāja teiktā, pie kluba ieejas pavēries drūms skats - bruģis bijis notraipīts ar asinīm. 

Pilsētā izskanējušas runas, ka "Karostas bandas" līderis pērn vasarā kādā pludmales barā esot sadūris vīrieti. 

Pats Porziņģis šo situāciju publiski pašreiz nav komentējis.

Video: Kristaps Porziņģis iekuļas konfliktā

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu