Hārtlijs: Ābola savainojums neizskatās labi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases cenra uzbrucēja Rodrigo Ābola pasaules čempionāta spēlē pret Šveici gūtā trauma neizskatās labi, bet komandas galvenais treneris Bobs Hārtlijs pagaidām atturējās prognozēt, vai tas vienam no vienības līderiem liegs spēlēt turpmākajos mačos.

Latvijas hokeja izlase svētdien Bratislavā dramatiskā cīņā ar rezultātu 1:2 (0:0, 1:1, 0:2) piekāpās Šveices valstsvienībai, kas pērn šajā turnīrā izcīnīja sudraba medaļas.

Šis zaudējums grupu turnīra izskaņā Lavijai var "aizlikt priekšā kāju" ceļā uz kāroto ceturtdaļfinālu.

"Ļoti nepatīkams spēles iznākums, jo Latvijas izlases spēlētāji noteikti bija pelnījuši ko vairāk. Bija iespējas gūt vārtus, bet vairākumā to nespējām izdarīt. Tāds ir hokejs. Lai gan tā bija apakšgrupas spēle, abas komandas vareni cīnījās, bija kritumi un kāpumi," sacīja Latvijas izlases galvenais treneris.

"Tam, ka izturējām lielo skaitlisko mazākumu, bija milzu nozīme. Neko vairāk no puišiem nevarēju prasīt. Diemžēl, savainojums liedza spēli pabeigt Rodrigo Ābolam. Pat par spīti tam, turpinājām cīnīties. Ābola savainojums neizskatās labi. Pagaidām neko vairāk nezinām, rīt būs pārbaudes."

"Elvis [Merzļikins] šajā mačā spelēja kā jau Elvis. Varam būt gandarīti, ka mums ir divi spēcīgi vārtsargi - Merzļikins un Kristers Gudļevskis. Diemžēl pretinieki ļoti labi izspēlēja vienu no uzbrukumiem mača beigās, kas arī atnesa viņiem uzvaru," rezumēja Hārtlijs.

Jau pirmdien Latvijas izlasei turnīrā būs brīvdiena, kurā notiks treniņš un fotografēšanās komandas kopbildei.

Nākamo spēli Latvijas izlase aizvadīs otrdien, 14. maijā, pret Itālijas hokejistiem. Mača sākums plkst. 17.15 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu