Sevastova saglabā pozīciju rangā; Ostapenko divu vietu kāpums

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko
Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko Foto: AFP/Scanpix/TVNET kolāža

Latvijas pirmā rakete sieviešu tenisā Anastasija Sevastova jaunākajā WTA rangā, kas publicēts pirmdien, saglabājusi 13.vietu, kamēr valsts otrais numurs Aļona Ostapenko veikusi divu pozīciju kāpumu.

Sevastova, spēlējot kopā ar Krievijas tenisisti Anastasiju Pavļučenkovu, pirmās kārtas mačā ar 6-2, 6-4 pārspēja rumānietes Irinu Begu un Mihaelu Buzarensku.

Par iekļūšanu otrajā kārtā Sevastova nopelnījusi 105 WTA dubultspēļu ranga punktus. Sevastova un Pavļučenkova savas pretinieces otrajā kārtā noskaidros otrdien.

Tikmēr Aļona Ostapenko, spēlējot kopā ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku, pirmās kārtas mačā ar 6-4, 4-6, 7:10 cieta zaudējumu pret vācieti Annu Lēnu Grēnefeldi un nīderlandieti Demi Šūrsu, kuras turnīrā izliktas ar astoto numuru.

Par dalību pirmajā kārtā Ostapenko saņems vienu WTA dubultspēļu ranga punktu.

Abas Latvijas tenisistes šajā turnīrā piedalīsies arī vienspēļu sacensībās. Sevastova turnīru sāks ar maču pret šveicieti Belindu Benčiču, bet Ostapenko tiksies ar Buzarnesku.

Romā norisinās "Premier 5" sērijas turnīrs, bet nākamnedēļ pirms Francijas atklātā čempionāta būs divas mazākas raudzes "International" sacensības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu