Dārziņš: Modeļa karjeru te neviens netaisās veidot

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lauris Dārziņš
Lauris Dārziņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlasei pirmdien pasaules čempionātā bija brīvdiena, taču hokejisti vis nezvilnēja viesnīcas istabiņās, bet trenējās un arī fotografējās tradicionālajai kopbildei. Komandas kapteinis Lauris Dārziņš sarunā ar TVNET atzina, ka neviens no vienības hokejistiem noteikti nākotnē nepretendē uz modeļa karjeru, bet šī fotogrāfija būs labs atgādinājums pašiem, kādā sastāvā konkrētajā gadā spēlēja Latvijas izlase.

Fotografēšanās komandas kopbildei ir ikgadēja pasaules čempionāta tradīcija. Parasti gan tas notiek turnīra vidū, nevis jau pēc diviem aizvadītiem mačiem. 

Latvijas izlases šī gada sastāva kapteinis Dārziņš sarunā ar TVNET uzsvēra, ka pirmdien uzņemtais foto būs patīkama vēstures liecība nākotnei.

«Tā ir laba tradīcija. Nekādu modeļa karjeru te neviens negrasās veidot, bet pēc gadiem būs interesanti atskatīties, kāda grupa bijām tālajā 2019.gadā. Neviens tam speciāli nepucējas, bet ir uz ko paskatīties vēlāk,» fotografēsanās procesu komentēja uzbrucējs.

"Kad Latvijas Hokeja federāciju (LHF) vadīja Kirovs Lipmans, viņš pozēšanas laikā runāja interesantas lietas. Aigars Kalvītis tā nedara. Galu galā, dzīvojam vienā viesnīcā, redzamies katru dienu. Mūsu šefi katru dienu ir procesā kopā ar mums. Ja ir kāda problēma, var iedzert kafiju un to atrisināt."

Latvijas hokeja izlase Bratislavas ledus hallē fotografējas kopbildei.
Latvijas hokeja izlase Bratislavas ledus hallē fotografējas kopbildei. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases nākamā pretiniece jau otrdien būs Itālijas izlase, kura šajā čempionātā vēl divās spēlēs nav guvusi vārtus, bet savā cietoksnī ielaidusi 17 ripas.

"Ar itāļiem nekad nav bijis viegli. Viņi apzinās savu lomu šajā turnīrā. Uzskata, ka nav favorīti, tāpēc arī izvēlas attiecīgu taktiku. Tā arī nes augļus. Gaidām smagu spēli. Mums ir idejas, kā viņi spēlēs. Mēģināsim atgriezties uz uzvaru takas," kaujiniecisks bija Latvijas valstsvienības kapteinis.

Lai gan itāļi pirmajā spēlē ar 0:9 kapitulēja Šveices priekšā, bet pēc tam ar 0:8 zaudēja Zviedrijai, otrajā mačā rezultāts līdz pat pamatlaika vidum bija tikai 0:2.

"Mēs visi zinām zviedru jaudu. Itāļi ilgi turēja tikai 0:2, tātad viņiem ir laba un kompakta aizsardzība. Būs grūti to uzlauzt. Ja arī tas neizdosies pimajās minūtēs, tāpat jāturpina spēlēt savu spēli. Sākot kaut ko izdomāt individuāli, varam iekrist uz pretuzbrukumiem," pauda Dārziņš.

Latvija nākamo spēli aizvadīs otrdien, kad tiksies ar grupas pastarīti Itāliju, kas līdzšinējās divās spēlēs vārtus nav guvusi.

Latvijas izlase pirmajās divās turnīra spēlēs tikusi pie trim punktiem, kas B grupas kopvērtējumā dod piekto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu