Gasolam operācijas dēļ Pasaules kauss ies secen

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: FIBA.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Milvoki "Bucks" centra spēlētājam Po Gasolam kreisās kājas pēdas operācijas dēļ Pasaules kausa finālturnīrs ies secen, paziņojis Spānijas izlases galvenais treneris Serhio Skariolo.

Gasols pēdas stresa lūzuma dēļ laukumā nav bijis divus mēnešus, tādējādi 38 gadus vecais spānis nevar palīdzēt savai komandai NBA izslēgšanas turnīrā. Pagājušajā nedēļā viņam tika veikta operācija, kā rezultātā basketbolistam sezona beidzās priekšlaicīgi.

"Pau ir ļoti svarīgs spēlētājs mūsu komandai, viņa iztrūkums būs smags. Viņš ir līderis, leģenda. Pirmo reizi pēc ilgāka laika posma spēlēsim bez Pau Gasola un Huana Karlosa Navarro," laikraksts AS citē Skariolo teikto.

Gasols marta sākumā atstāja latvieša Dāvja Bertāna pārstāvēto Sanantonio "Spurs" un pievienojās "Bucks" vienībai, kurai palīdzēja vien trīs spēlēs. Viņš šajā sezonā 30 dueļos vidēji guva 3,9 punktus un izcīnīja 4,6 atlēkušās bumbas, aizvadot savu mazrezultatīvāko NBA sezonu karjerā.

Gasols 2006.gadā palīdzēja Spānijai triumfēt Pasaules kausa izcīņā. Viņš ir arī trīskārtējs Eiropas čempions un pie medaļām ticis pēdējās trīs olimpiskajās spēlēs - Gasola kontā ir divas sudraba un viena bronzas medaļa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu